JFV Katern

Lees verder

De tijd vliegt! Dit is alweer de laatste editie van de In Casu van dit collegejaar en daarmee ook de laatste keer dat het JFV katern door mij wordt geschreven. Gelukkig staat er in de maand mei nog genoeg op het programma en kun je onder andere met de JFV het jaar afsluiten tijdens JFVestival!

Afgelopen maanden stonden voornamelijk in het teken van de commissiesollicitaties en uiteraard de tentamens van blok 3. Gelukkig was er om de tentamens heen nog voldoende ruimte voor evenementen. Zo vertrok midden maart een delegatie van JFV-leden naar het westen van het land voor de JFV CarrièreTour. Tijdens dit bezoek, georganiseerd door de commissie JFV CarrièreBoard werd een bezoek gebracht aan Wijn&Stael en SOLV.

Na een lange tentamenperiode brak gelukkig ruim een maand later toch de zon door met de eerste editie van het Skillsevent: ‘Sollicteer op niveau’. De dag ving aan met een inspirerende peptalk van stand-up comedian en speechcoach Rik Rottier. Vervolgens passeerde het gehele sollicitatieproces inclusief assessment de revue tijdens de workshoprondes. De dag werd uiteindelijk afgesloten met een borrel. Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde eerste editie van het Skillsevent!

Op woensdag 19 april vond het JFV Lecture: Abortion Law plaats. In de Drie Gezusters heeft Lucía Berro Pizzarossa ons ingeleid in de wereld van abortus en het wettelijke kader dat daar in elk land voor is opgesteld of juist niet.

Naast deze evenementen staat er de komende maand nog het een en ander op de planning dus scroll snel verder om te zien wat de JFV joú kan bieden in de maand mei!

Bedankt!
Via deze weg wil ik graag de In Casu-redactie bedanken voor een jaar vol met interessante en goed geschreven In Casu-artikelen. De lat voor de redactie van volgend jaar ligt hoog.

Daarnaast is dit het laatste JFV-katern van mijn hand. Volgend jaar zal Marloes van der Werf het stokje van mij overnemen. Ik wens het 110e Kandidaatsbestuur een ontzettend mooi lustrumjaar toe!

Tenslotte wil ik graag onze leden bedanken voor een ontzettend mooi jaar! Gelukkig is het jaar nog niet helemaal voorbij en kijk ik heel erg uit naar JFVestival. Daarnaast wens ik jullie alvast heel veel succes met de laatste loodjes van het collegejaar!

Namens het 109e Bestuur,

Pepijn Tielens – Voorzitter

Upcoming events

Donderdag 11 mei
19:00 uur
JFV College

Het Heerenhuis
Wat weet jij eigenlijk over slachtoffers van misdrijven? Professor Jan van Dijk (wereldwijd bekende victimoloog) zal in ‘t Heerenhuis een college geven over de positie van slachtoffers bij misdrijven.

Maandag 15 mei
19:00 uur
Eerstejaarssymposium en Algemene ledenborrel
Academiegebouw en Café De Keyzer
Tijdens het Eerstejaarssymposium worden alle verschillende richtingen van de brede bachelor belicht en kun je een gerichte keus maken met betrekking tot je afstudeerrichting. Nadat je je op deze avond met de toekomst hebt beziggehouden is het natuurlijk lekker om even in het hier en nu te zijn. Kom lekker stoom afblazen tijdens de allerlaatste Algemene Ledenborrel van dit jaar!

Vrijdag 19 mei
15:00 uur
JFVestival
Indoorstrand Binn’npret
Vier de zomer met de JFV! Tijdens de eerste editie van JFVestival zal Binn’npret worden omgetoverd tot een heus festivalterrein! Daarnaast kun je ook beachvolleyballen en is er een BBQ bij de ticketprijs inbegrepen. Tot aan 19 mei wordt er op het Facebookevenement van alles bekend gemaakt over JFVestival. Koop je ticket hier!

Maandag 22 mei
19:00 uur
Overdrachts-ALV
Café De Keyzer
Het 110e Kandidaatsbestuur staat te trappelen om op 22 mei het stokje over te nemen van het 109e Bestuur. Tijdens de Overdrachts-ALV is er de mogelijkheid om mee te denken over het beleid van volgend jaar en om afscheid te nemen van 109e Bestuur.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan