JFV Katern

Een kersverse en allereerste editie van de In Casu van collegejaar 2016-2017 op je digitale deurmat!

Lees verder

Na een lange zomerstop en een eerste collegemaand  is het nieuwe studiejaar toch echt wel weer begonnen. Een nieuw jaar en dus ook vernieuwingen bij de JFV. Waar vorig jaar de In Casu werd gedigitaliseerd hebben we nu ook onze agenda gedigitaliseerd. Via www.jfvagenda.nl kun je de activiteiten van de JFV importeren in je eigen agenda zodat je nooit meer iets mist.

Een nieuw collegejaar betekent natuurlijk ook een nieuwe lichting van 540 eerstejaarsstudenten. Op 1 september werd een groot gedeelte van hen verwelkomt op de Facultaire Introductiedag, georganiseerd door de eerstejaarscommissie. Door de wijze woorden van Wezeman, Dijkstra en Tukker werden de studenten wegwijs gemaakt in de wereld die ‘studeren’ heet. Hierna kregen de studenten een rondleiding door de faculteit en langs belangrijke universiteitsgebouwen en konden ze hun bestelde boeken ophalen bij de JFV Boekenmarkt.

De maandag hierop was het alweer tijd voor de allereerste Algemene Ledenborrel van 2016-2017. Zoals vanouds een ontzettend mooie borrel. We kijken nu al ontzettend uit naar de volgende borrel!

Een week later is de JFV samen met 180 eerstejaarspiraten per schip afgereisd naar pirateneiland Ameland. Een weekend lang feesten met de “Judges of the Carribean”, al met al een zeer geslaagd Rechten Introductiekamp.

Gelukkig is september een maand vol borrels en feesten en vond afgelopen week het SSG Eerstejaarsdiner en Openingsfeest plaats. Er was eens een zeer drukbezocht diner en een ontzettend mooi feest in de &ZO, een mooie combinatie voor een sprookjesachtige avond.

JFV Kledinglijn
De JFV Kledinglijn is vernieuwd! Voor slechts €15,- kun je een van de twee gave nieuwe edities van de JFV-crewneck kopen (Maten XS t/m XL). Verkrijgbaar op doordeweekse dagen tussen 12:00 uur en 14:00 uur op de JFV Studiewinkel. Neem dan ook gelijk een gratis JFV-tabjesboekje mee.

Upcoming events

Maandag 3 oktober
22:00 uur

Algemene Ledenborrel
Café de Keyzer
Binnenkort is het alweer tijd voor de tweede borrel van het jaar. Zoals je gewend bent, bier/wijn en fris voor €1,- en een gratis welkomshotje. Tevens zal de locatie van de Legal Experience bekend worden gemaakt.

Vrijdag 7 oktober
19:00 uur

JFV/Nexus Running Dinner
Groningen
During this evening you will get a three course meal with your group (consisting of Dutch and international students) on three different locations. This food-journey will end in café the Keyzer where you can get beer/wine and soda for €1,-. The whole evening cost €6,-, which includes three courses and drinks.

Dinsdag 11 oktober
Carrièretour Noord
Groningen
Benieuwd naar jouw carrièrekansen in het noorden? Schrijf je in voor de CarrièreTour Noord om te ontdekken waar je allemaal aan de slag kunt.

23 t/m 28 oktober    
JFV Studieweek 
’t Heerenhuis
Chagrijnig in de rij voor de UB om half 9 ’s ochtends? Kom in alle rust studeren in het Heerenhuis. Ruime studieplekken, lekkere lunch, stopcontacten en gegarandeerd plek.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan