Beste lezer

Lees verder

Het is alweer de laatste In Casu van dit jaar die je op dit moment aan het lezen bent. Het collegejaar loopt alweer tegen het einde en de laatste tentamens komen eraan.

De zomer staat voor de deur en we hebben alweer mogen genieten van de eerste mooie, zonnige dagen. Een goede reden om eens lekker in het zonnetje van deze In Casu te genieten.

Deze editie staat in het teken van macht en er komen uiteenlopende artikelen aan bod. Zo wordt er in gegaan op de Amerikaanse verkiezingen en hoe deze worden gefinancierd. Zoals Trump al eens zei: ‘I’m so rich I can’t be bought, unlike those other candidates’. Daarnaast vind je een interessant stuk over de rich and famous van Groningen die overal en nergens parkeren. Hoe zit dat precies?

Maar dit is slechts een voorproefje, je vind ook artikelen over: referenda, de panama papers, wachtgelden en vergeet vooral het JFV Katern niet.

Ik wil graag de redactie ontzettend bedanken voor het schrijven van alle interessante artikelen. Maar wat zijn interessante artikelen zonder lezers? En daarom wil ik u, als lezer, bedanken voor het lezen van de In Casu. In september staat er weer een nieuwe editie voor u klaar, maar dan van de kersverse redactie 2016-2017. Tot dan!

Ik wens de In Casu redactie 2016-2017 heel veel plezier en succes met het maken van de volgende jaargang In Casu!

Geniet van deze editie, Veel leesplezier!

Nicole Bilderbeek
Hoofdredacteur In Casu

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan