JFV Katern

Voor de allerlaatste keer heb ik de eer om invulling te geven aan het JFV Katern van het juridisch magazine ‘In Casu’.

Lees verder

De maand mei staat bij de JFV voornamelijk in het teken van de overdracht. Op de overdrachts-ALV van aanstaande maandag 23 mei zullen mijn bestuur en ik worden uitgehamerd. Ons afscheid houdt in dat er ook sprake zal zijn van een nieuw begin. Nog op dezelfde avond zal het 109e Bestuur namelijk worden ingehamerd. Op een nieuw begin dus!

Voordat wij het jaar afsluiten, geef ik eerst een korte terugblik op de afgelopen maanden.

De agenda stond bomvol met mooie activiteiten. Halverwege april vond de Sollicitatietrainingendag plaats in het Kasteel. Tijdens deze leuke dag kwamen door middel van een interactief plenair gedeelte en verschillende workshops bijna alle aspecten van sollicitatieproces aan de orde. De Commissie JFV CarrièreBoard heeft er een gezellige, gesmeerde en leerzame dag van weten te maken.

Begin mei kregen we hoog bezoek. De bekende blogadvocaat Meester Leonie was speciaal voor de JFV naar Groningen gekomen.Een interessante lezing met veel leuke anekdotes en een volle zaal: daar mag de collegecommissie trots op zijn.

Tijdens de lezing van Meester Leonie zaten dertig JFV’ers heel ergens anders met hun hoofd. Zij waren namelijk in Bangkok! Tijdens deze afsluitende reis van de Legal Experience zijn verschillende bedrijven en instellingen bezocht en is kennisgemaakt met de Thaise cultuur. Iedereen is weer heelhuids en heel erg bruin teruggekomen!

Buitendag

Afgelopen weekend werd het jaar feestelijk afgesloten tijdens de JFV Buitendag. Vanaf het middaguur werd er fanatiek gehockeyd op de velden van G.C.H.C. Het team LEXREX ging er met de winst vandoor. Door het mooie weer, het lekkere eten en het mooie feest mochten alle deelnemers zich uiteindelijk winnaar noemen. De Galacommissie weet door hun ervaring natuurlijk ook wel hoe je een feestje moet bouwen…

GCHC logo

Westenborrel

Ditzelfde weekend stond de jaarlijkse Westenborrel van de Stichting Oud Leden op het programma. In onze hoofdstad vond een boottochtplaats, alvorens er ’s avonds werd gedineerd in ‘Restaurant Lieve’ aan de Herengracht. Studeer jij binnenkort af? Word donateur van de SOL (dit is gratis) en wie weet ben jij er volgend jaar ook bij!

Bedankt

Via deze weg wil ik de redactie bedanken voor een jaar lang vol interessante en prikkelende artikelen over het recht. Daar mogen jullie heel trots op zijn!

Zoals gezegd was dit de laatste JFV Katern van mijn hand. Volgend jaar zal Pepijn Tielens, nu nog kandidaatsvoorzitter, invulling geven aan het 13e artikel van dit mooie magazine. Ik wens Pepijn en de rest van het kandidaatsbestuur een mooi jaar toe!

Succes met de aankomende tentamens en alvast een hele fijne vakantie!

Met hartelijke groet,

Namens het 108e Bestuur der JFV Groningen,

Melcher Frankema
Voorzitter

rood hoedje

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan