JFV Katern

Lees verder

Voor je ligt de laatste In Casu van dit jaar, en daarmee ook de laatste JFV Katern van mijn hand. Ik zal je voor de laatste keer meenemen in de afgelopen evenementen.

Afgelopen weken is er namelijk weer genoeg gebeurd bij de JFV. Zo deed een grote groep studenten verschillende vaardigheden op tijdens het Skills Event op donderdag 15 april. De middag begon met een plenair gedeelte, gevolgd door een panel van recruiters en andere afgevaardigden van de kantoren. Vervolgens wordt door de kantoren Damsté, Dentons, Bird & Bird en Kennedy van der Laan een workshop gegeven in het thema van het sollicitatiegesprek, de motivatiebrief en praktisch adviseren. Tot slot eindigde de dag met een etiquettediner waarbij studenten tafelmanieren werden bijgebracht door Damsté.

Ruim een week later verruilden onze leden hun formele outfit voor een hardlooptenue tijdens de Batavierenrace. Hoewel wij juristen nou eenmaal niet de meest sportieve studenten zijn gebleken, was het een erg geslaagde race. De winnaar heeft zelfs een Fitbit in ontvangt mogen nemen om zo de goede prestaties voort te kunnen zetten.

Waar onze leden wel erg goed in zijn is natuurlijk borrelen. Zo luisterden studenten onder het genot van een borrelpakketje aandachtig naar het interessante JFV Kroegcollege met het thema ‘Vrijheid van meningsuiting op sociale media’. Vervolgens mochten onze ouderejaarsleden weer een biertje opentrekken tijdens de Ouderejaars Pubquiz op maandag 19 april. Verschillende groepjes streden deze avond om een heerlijk borrelpakket, en natuurlijk de eer!

Tot slot heeft de JFV haar 113e verjaardag gevierd tijdens de Diës Natalis op donderdag 6 mei. Dankzij alle aanwezigen was het een geslaagde avond waarbij is geproost op nog vele succesvolle jaren voor de JFV.

De evenementen waarover ik vertel in de JFV Katern zijn georganiseerd door een groep enorm enthousiaste actieve leden van de JFV. Ik wil hun dan ook extra bedanken voor hun inzet en flexibiliteit tijdens het afgelopen jaar. Zonder hen waren alle digitale evenementen niet gelukt. Ook voor volgend jaar is weer een gemotiveerde groep actieve leden geselecteerd. Ik kijk enorm uit naar alle evenementen en activiteiten die zij neer zullen zetten!

Op maandag 17 mei vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en draag ik het stokje digitaal over aan mijn opvolgster Margot van der Marck. Ik wil haar en het 114e Kandidaatsbestuur veel succes wensen en ik hoop dat zij een bijzonder mooi bestuursjaar zullen hebben.

Ten slotte wil ik graag van dit moment gebruik maken om al onze leden te bedanken voor een ontzettend mooi jaar! Het was erg mooi om te zien hoe snel onze leden konden schakelen van fysiek naar digitaal. Zonder hen hadden we niet zo veel mooie digitale evenementen kunnen neerzetten. Ik hoop dat de JFV ook in dit onstuimige jaar heeft bijgedragen aan jouw sociale leven, studie en/of carrière!

Ondanks dat het een bijzonder jaar is geweest en er veel onzekerheid heerst op dit moment, ben ik er zeker van dat dit een geweldig jaar is geweest en dat de JFV ook volgend jaar fantastische evenement voor je zal neerzetten. Tot slot hoop ik velen van jullie digitaal te zien tijdens onze Silent Disco vanavond, om zo knallend ons jaar af te sluiten!

Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Hartelijke groet,

Namens het 113e Bestuur van de JFV Groningen,

Lynn Brouwer
Voorzitter

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan