JFV Katern

Lees verder

‘Waarschijnlijk zijn jullie op dit moment hard aan het studeren voor de tentamens van blok 3. Om je, naast het voorgeschreven studiemateriaal, toch van wat interessant leesvoer te voorzien staat ook nu de JFV Katern voor je klaar! Hier lees je wat we jou aan te bieden hebben de komende tijd!’

Voordat ik je vertel wat de JFV de aankomende tijd allemaal organiseert, stel ik je graag voor aan het 114e Kandidaatsbestuur van de Juridische Faculteitsvereniging Groningen. Deze is als volgt samengesteld:

Voorzitter – Margot van der Marck

Vicevoorzitter – Kim ten Hoorn Boer

Secretaris – Irene Donker

Penningmeester – Nan Veninga

Commissaris Carrière – Thea Vogelzang

Commissaris Studiefaciliteiten – Bas Venema

Hopelijk kom je de tentamens van blok 3 zonder kleerscheuren door en ontvang je na afloop mooie cijfers! Als JFV hopen we dat we aan jouw studieresultaat hebben bijgedragen door middel van onze petitie gericht op het openen van de RUG-gebouwen voor studieplekken voor studenten. Daarnaast staan er ook genoeg evenementen voor je klaar na de tentamens. Lees verder!

Ben jij eerstejaarsstudent? Dan hebben we speciaal voor jou een actie op dinsdag 30 maart om het einde van de reguliere tentamens te vieren. Je kunt je hiervoor aanmelden via onze website! Ook organiseert de Excursiecommissie weer een interessante Dagexcursie op 16 april. Je brengt die dag een digitaal bezoek aan de Amerikaanse ambassade! De aanmelden openen binnenkort dus houd onze website in de gaten en wees er snel bij!

Ook op het gebied van carrière heeft de JFV jou veel te bieden. Zo organiseert de Carrièrecommissie op donderdag 15 april het Skills Event. Deze dag biedt jou de mogelijkheid om vaardigheden op te doen op het gebied van solliciteren, opstellen van een CV, schrijven van een motivatiebrief en het doen van een assessment. Aanmelden kan via deze link! jfvgroningen.nl/skillsevent

Naast dit soort inhoudelijke evenementen organiseert de JFV ook verscheidene sociale activiteiten. Denk hierbij aan de Ouderejaarspubquiz op maandag 19 april. Tijdens deze pub quiz wordt jouw kennis digitaal op de proef gesteld én kun je direct jouw medestudenten leren kennen. Daarnaast vindt op vrijdag 23 en zaterdag 24 april de Batavierenrace plaats. De race ziet er dit jaar iets anders uit dan normaal maar dat zal de pret zeker niet drukken. Ren mee met de JFV en laat je van je sportiefste kant zien!

Al deze activiteiten worden georganiseerd door een van onze 16 commissies. Wil jij volgend jaar zelf het Rechten Introductiekamp, het Skills Event of het Groninger Juristen Congres organiseren? De sollicitaties voor onze commissies zijn geopend! Wil je meer weten over de verschillende commissies van de JFV? Neem dan een kijkje in ons commissieboek. Weet je al voor welke commissie je wilt solliciteren? Solliciteer hier dan direct! Draag je steentje bij en ontwikkel jezelf! Het doen van een commissie bij de JFV is een leuke afwisseling tussen formele en informele activiteiten. Bovendien vergroot je je vriendenkring doordat we  meer dan 100 actieve leden bij de JFV kennen! Let op: solliciteren kan tot en met dinsdag 20 april 12.00 uur. Solliciteren kan via jfvgroningen.nl/solliciteren!

Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Hartelijke groet,

Namens het 113e Bestuur van de JFV Groningen,

Lynn Brouwer
Voorzitter

Upcoming events

Dinsdag 30 maart
Eerstejaarsborrel
Na het tentamen Bestuursrecht: inleiding vieren wij graag het einde van de reguliere tentamens met alle eerstejaarsstudenten. Wil je weten hoe? Kijk dan op onze website!

Woensdag 14 april
Digitale Den Haag-reis
Tijdens deze dag reis je met een groep enthousiaste studenten digitaal af naar het mooie Den Haag. Houd voor de verdere invulling van deze dag onze socials in de gaten!

Donderdag 15 april
Skills Event
Deze dag biedt jou de mogelijkheid om vaardigheden op te doen op het gebied van solliciteren, opstellen van een CV, schrijven van een motivatiebrief en het doen van een assessment. Meld je snel aan! Deelname is gratis.

Maandag 19 april
Ouderejaarspubquiz
Tijdens deze pub quiz wordt jouw kennis op de proef gesteld én maak je direct kennis met jouw medestudenten. Ouderejaarsstudent en zin in een uitdaging? Kom langs!

Vrijdag 23 april
Batavierenrace
Doe mee met de grootste estafetteloop van heel Europa! Samen met ongeveer 25 medestudenten ren je verschillende etappes. De precieze invulling van dit evenement wordt later bekend gemaakt.

Maandag 26 april
JFV Filmcollege
Op maandag 26 april vindt het JFV Filmcollege plaats. Mochten de bioscopen haar deuren weer openen, ga dan samen met de JFV naar de bios en kijk een interessante juridische film! De film wordt ingeleid door een expert die alles weet over het onderwerp van de film. Kortom, een zeer interessante en leuke avond!

Donderdag 29 april
JFV Kroegcollege
Op donderdag 29 april vindt het tweede JFV Kroegcollege van dit jaar plaats. Tijdens het kroegcollege wordt een actueel thema besproken door verschillende experts. Onder het genot van een drankje kun jij samen met andere studenten hier meer over te weten komen.

Vrijdag 14 mei
JFV x MARUG Festival
Geniet op deze (hopelijk) zonnige dag van dit vrolijke festival. Er is voor ieder wat wils, omdat je kan varen, suppen, barbecueën en natuurlijk een drankje kan doen onder het genot van een lekker muziekje.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan