JFV Katern

Lees verder

Je leest alweer de laatste In Casu van dit jaar en daarmee ook het laatste JFV Katern van mijn hand. Voor de laatste keer vertel ik je over de afgelopen evenementen. Helaas wordt het moeilijk vooruit te blikken in verband met de gevolgen van het coronavirus, maar gelukkig is er sinds de vorige editie genoeg nieuws wat ik met je kan delen!
Afgelopen maanden zijn we namelijk druk bezig geweest met het inwerken van het Kandidaatsbestuur. Zij hebben de afgelopen maanden het komende collegejaar vormgegeven en zijn druk bezig geweest met het schrijven van hun beleid. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat het Kandidaatsbestuur op creatieve wijze digitaal is ingewerkt. Zelfs de commissiesollicitaties vonden plaats achter een webcam, waardoor in principe alleen het bovenlijf netjes gekleed hoefde te zijn. Hopelijk is het digitaal vergaderen een trend die nog even aanhoudt aangezien het Kandidaatsbestuur met alle ins & outs van het online meeten bekend is.
Een bijkomend voordeel van de aanwezigheid van het Kandidaatsbestuur was het feit dat het JFV Hok door het 112e Bestuur met een gerust gevoel achtergelaten kon worden. Het kantoor werd voor één week het territorium van het komende bestuur en de zes huidige bestuursleden besloten om met 27 JFV-leden af te reizen naar het Franse Risoul. Naast dat er de nodige kilometers zijn afgelegd, zijn er ook genoeg uren gespendeerd bij de après-ski en in de beruchte Yeti-bar. Moe maar voldaan keerden we zaterdag 14 maart terug naar Groningen. Bij aankomst schrokken we van de immense sporen die het coronavirus in Nederland achterliet. Kort daarna ontstond het besef dat dit ook voor de JFV een einde betekende voor nagenoeg alle toekomstige activiteiten. Gelukkig zijn we als studenten erg flexibel en vindingrijk, maar ik moet toegeven dat dit voor al onze leden, de commissies, het Kandidaatsbestuur en uiteraard voor onszelf een bittere pil was.
Inmiddels kan ik met trots zeggen dat de JFV digitaal haar slag heeft weten te vinden. Vergaderingen, brainstormsessies en vrijmibo’s vinden zonder problemen plaats en, zoals eerder aangegeven, hebben ook alle commissiesollicitaties succesvol plaatsgevonden.  Wanneer je dit leest zijn de commissies ondertussen ingedeeld en is het Kandidaatsbestuur druk met het verwezenlijken van hun ideeën. Alle ingrediënten voor een geslaagd jaar bij de JFV zijn dus aanwezig!
Aanstaande maandag 18 mei vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en draag ik het stokje digitaal over aan mijn opvolgster Lynn Brouwer. Ik wil haar en het 113e Kandidaatsbestuur veel succes wensen en ik hoop dat zij een bijzonder mooi bestuursjaar zullen hebben.
Ten slotte wil ik graag van dit moment gebruik maken om al onze leden te bedanken voor een ontzettend mooi jaar! Zonder hen hadden we niet zo veel mooie evenementen kunnen neerzetten. Ik hoop dat de JFV ook  dit jaar heeft bijgedragen aan jouw sociale leven, studie en/of carrière!
Ondanks dat er veel onzekerheid in de wereld heerst op dit moment, ben ik er zeker van dat dit een geweldig jaar is geweest en dat de JFV ook volgend jaar fantastische evenement voor je zal neerzetten.

 

Hartelijke groet,

 

Namens het 112e Bestuur,

 

Liza Pekel
Voorzitter
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan