JFV Katern

Lees verder

Voor je zie je de laatste editie van juridisch magazine In Casu en dat betekent dat dit ook het laatste JFV Katern is van mijn hand! In dit JFV Katern blik ik met je terug op afgelopen maanden, waarin het 22ste JFV Lustrum plaatsvond! Daarnaast staat nog één evenement op de planning, namelijk het Skills Event! In dit JFV Katern vind je er alle informatie over.

In april werd de 110e verjaardag van de JFV gevierd. Een week lang stond in het teken van het 22ste JFV Lustrum. Op dinsdag 17 april werd deze week afgetrapt met het JFV Lustrumopeningsfeest, waarbij Dave Roelvink optrad en het dak in de &ZO er af ging! Een dag later opende MartiniPlaza haar deuren voor de JFV Theateravond. Cabaretier Kasper van Kooten en publiekswinnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival Luuk van der Vaart verzorgden hier een avond gevuld met grappen en grollen. Een geslaagde avond! Op donderdag 19 april kwamen niemand minder dan misdaadverslaggever John van den Heuvel en journalist Kees van der Spek naar Groningen om tijdens het JFV Lustrumsymposium hun ervaringen te delen omtrent opsporingsmethoden in het buitenland. Strafrechtadvocate Maartje Schaap begeleidde het geheel. De zonnige vrijdag die hierop volgde stond in het teken van het JFVestival! In tropische sferen zijn vele spellen gespeeld, waaronder beerpong, levend tafelvoetbal en bubbelvoetbal. Met zomerse hitjes van verschillende DJ’s op de achtergrond was ook deze vrijdag een enorm geslaagde dag! Zaterdag 21 april is het 22ste JFV Lustrum afgesloten met zowel de JFV Reünistendag en het JFV Lustrumeindfeest. Het JFV Lustrumlied werd live ter ore gebracht door de AMF Jazzband tijdens het JFV Lustrumeindfeest en ook Jack $hirak, dé man achter de hits van Lil’ Kleine, betrad het podium. Het 22ste JFV Lustrum is met een knaller afgesloten! Ik hoop dat alle aanwezigen het ontzettend naar hun zin hebben gehad! Op naar het volgende lustrum van de JFV Groningen!

Nu het 22ste JFV Lustrum achter de rug is, kijkt het 110e bestuur van de JFV uit naar haar laatste maand in functie. Op maandag 28 mei neemt het 111e kandidaatsbestuur van de JFV het stokje over tijdens de Algemene ledenvergadering. De Algemene ledenvergadering vangt aan om 19:00 uur en vindt plaats in Café de Keyzer. Wil jij meedenken over de invulling en de toekomst van de JFV? Zorg dan dat je erbij bent! Het 111e kandidaatsbestuur waardeert de input van de leden van de JFV enorm.

Dan is het nu aan mij om voor de laatste keer een einde te breien aan het JFV Katern. Voordat ik dit JFV Katern afsluit, wil ik graag middels deze weg de In Casu redactie hartelijk danken voor alle interessante artikelen, die zij afgelopen jaar geschreven hebben. Wat een fantastisch actuele, boeiende onderwerpen hebben jullie aangesneden afgelopen jaar! Bedankt!

Op maandag 28 mei neemt Sophie Peeperkorn het stokje van mij over. Ik wens haar en het 111e kandidaatsbestuur een ontzettend mooi jaar toe!

Last but not least wil ik via dit JFV Katern alle leden bedanken voor een ontzettend gaaf jaar. Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens alle evenementen. Ik hoop dat de JFV jou ook dit jaar dichterbij een stage, het halen van je tentamens of bijvoorbeeld jouw specialisatie binnen het recht heeft gebracht. Ik wens je succes met de laatste tentamenperiode van het collegejaar!

Hartelijke groet,

Namens het 110e bestuur van de JFV,

Marloes van der Werf

Voorzitter

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan