JFV Katern

Lees verder

Waar vorige maand nog geschaatst kon worden in het Noorderplantsoen en op het Paterswoldsemeer, stijgen de temperaturen inmiddels weer boven het vriespunt en is de lente in aantocht! Een uurtje minder slaap van zaterdag 24 maart op zondag 25 maart, maar in ruil daarvoor zal de zon langer schijnen en zullen de vogels gaan fluiten! Rondom het JFV Hok fluiten de vogels op de melodie van ‘Recht door Zee’, het JFV Lustrumlied! Naast het 22ste JFV Lustrum worden ook deze periode weer veel activiteiten voor jou georganiseerd!

Alvorens ik je meeneem langs alles wat de JFV jou te bieden heeft komende periode, stel ik je graag voor aan het 111e Kandidaatsbestuur van de vereniging. Het 111e Kandidaatsbestuur is als volgt samengesteld:

Voorzitter – Sophie Peeperkorn
Vicevoorzitter – Pascal Steyvers
Secretaris – Sandra Fokke
Penningmeester – Charlotte Eveleens
Commissaris JFV CarrièreBoard – Anne Ringelink
Commissaris Studiefaciliteiten – Patricia Molenmaker

Op vrijdag 16 maart vindt de noordelijke editie van de JFV CarrièreTour plaats. Heb jij interesse in het gezondheidsrecht? Bezoek dan samen met de JFV het Martiniziekenhuis tijdens de JFV CarrièreTour Noord! Naast het Martiniziekenhuis zal een bezoek worden gebracht aan specialisten op het gebied van gezondheidsrecht bij het Openbaar Ministerie en PlasBossinade Advocaten en Notarissen. Bij het Martiniziekenhuis zal bovendien een lunch voor je klaar staan en kan je jouw CV achterlaten. Deelname is gratis! Er zijn nog een paar plekjes over, dus schrijf je snel hier in!

Binnenkort staat de mogelijkheid om te solliciteren voor een commissie bij de JFV en zo actief lid te worden weer open! Op woensdag 21 maart opent de JFV haar deuren van 13:00 uur tot 17:00 uur voor jou tijdens de JFV Open Dag! Door de JFV Open Dag te bezoeken kan jij erachter komen welke van de vele commissies die de JFV rijk is bij jou past. Wil jij volgend jaar de Bedrijven- en Instellingendag organiseren? Of lijkt het jou leuk verantwoordelijk te zijn voor excursies door het hele land? Kom naar de JFV Open Dag en ontdek welke commissie bij jou past! De deadline om te solliciteren is zondag 29 april 12:00 uur.

Na alweer de derde tentamenperiode van het collegejaar 2017-2018 is het op dinsdag 17 april eindelijk tijd voor de viering van de 110e verjaardag van de JFV! Het 22ste JFV Lustrum wordt op dinsdag 17 april afgetrapt met het JFV Lustrumopeningsfeest in Nightclub &ZO. Een ticket kost slechts €10,-. Bier, wijn en fris is afgekocht en niemand minder dan Dave Roelvink zal het podium betreden! Koop nu je ticket hier!

Op woensdag 18 april vindt de JFV Theateravond plaats in MartiniPlaza. Voor slechts €10,- bemachtig jij een ticket en kan je genieten van een optreden van cabaretier Kasper van Kooten! In het voorprogramma van Kasper van Kooten treedt Luuk van der Vaart, winnaar van de Publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, op! Koop hier je ticket!

Tijdens het JFV Lustrumsymposium op donderdag 19 april vertellen misdaadverslaggever John van den Heuvel, journalist Kees van der Spek en strafrechtadvocaat Maartje Schaap over hun ervaringen met betrekking tot het thema ‘Strafrechtelijke opsporingsmethoden: recht naar de dader?’ Het JFV Lustrumsymposium vindt plaats in de Aula van het Academiegebouw. Toegang is gratis! Reserveer hier je zitplek!

Vrijdag 20 april staat de lustrumeditie van het JFVestival op de planning. Tijdens dit evenement kan je je van je sportieve kant laten zien door mee te doen aan verschillende spellen. Natuurlijk is het ook mogelijk onder het genot van een biertje of wijntje van de zon te genieten. Het JFVestival is slechts toegankelijk voor passe-partouthouders. Nóg een reden om een passe-partout aan te schaffen!

Als klap op de vuurpijl wordt het 22ste JFV Lustrum afgesloten met het JFV Lustrumeindfeest. Dit vindt plaats in het Platformtheater. Tijdens het JFV Lustrumeindfeest kan je genieten van een optreden van de AMF Jazzband! Zij zullen het JFV Lustrumlied live ter ore brengen! Een ticket koop je al voor €15,-. Bier, wijn en fris is wederom afgekocht. Ben jij erbij? Koop je ticket hier!

Wil jij bij álle bovenstaande evenementen aanwezig zijn? Koop dan een passe-partout voor het 22ste JFV Lustrum voor het luttele bedrag van €32,50! Een passe-partout koop je hier!

Op donderdag 17 mei wordt het Skills Event georganiseerd. Deze dag staat in het teken van ontwikkeling van allerlei sollicitatieskills, waarmee jij die gave stage of droombaan binnenkopt! Zo kan je je CV laten checken en delen kantoren, bedrijven en instellingen sollicitatietips. Blijf op de hoogte via onze website!

Ik hoop je zo weer voldoende op de hoogte gebracht te hebben van alles wat de JFV jou te bieden heeft komende periode! Er rest mijn dan ook niks dan je veel leesplezier te wensen en succes met de komende tentamens!

Hartelijke groet,

Namens het 110e Bestuur van de JFV Groningen,

Marloes van der Werf

Upcoming events

Vrijdag 16 maart
9:00 uur
JFV CarrièreTour Noord
Groningen
Ben jij geïnteresseerd in gezondheidsrecht en wil je kennismaken met potentiële werkgevers in Groningen? Schrijf je nu hier in voor de JFV CarrièreTour Noord!

Woensdag 21 maart
13:00 uur
JFV Open Dag
JFV Hok, Groningen
Wil jij jezelf ontwikkelen buiten de collegebanken? Word actief lid bij de JFV! Ontdek welke commissie bij jou past en kom naar de JFV Open Dag! Houd voor meer informatie onze website in de gaten.

Dinsdag 17 april
23:00 uur
JFV Lustrumopeningsfeest
&ZO Nightclub, Groningen
Op dinsdag 17 april wordt de viering van de 110e verjaardag van de JFV afgetrapt met het JFV Lustrumopeningsfeest! Bier, wijn en fris is afgekocht en niemand minder dan Dave Roelvink zal het podium betreden. Een ticket kost slechts €10,-, dus wacht niet langer en koop hier jouw ticket!

Woensdag 18 april
19:45 uur
JFV Theateravond
MartiniPlaza, Groningen
Tijdens de JFV Theateravond kan je genieten van een optreden van cabaretier Kasper van Kooten, bekend van All Stars! In het voorprogramma zal Luuk van der Vaart, winnaar van de Publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, optreden. Ben jij in voor een avond ontspanning in het theater? Koop nu hier je ticket! Voor slechts €10,- ben je erbij!

Donderdag 19 april
19:30 uur
JFV Lustrumsymposium
Academiegebouw, Groningen
Misdaadverslaggever John van den Heuvel, journalist Kees van der Spek en strafrechtadvocaat Maartje Schaap delen hun ervaringen met betrekking tot het thema ‘Strafrechtelijke opsporingsmethoden: recht naar de dader?’ met jou tijdens het JFV Lustrumsymposium op donderdag 19 april! Deelname is gratis! Lijkt jou dit interessant? Reserveer nu hier je zitplek!

Vrijdag 20 april
15:00 uur
JFVestival: lustrumeditie
G.C.H.C., Groningen
Op vrijdag 20 april staat het JFVestival in het teken van ontspanning en sport! Laat je van je meest sportieve kant zien tijdens de vele spellen die georganiseerd worden of geniet van de zon en de muziek onder het genot van een biertje. Spreekt jou dit aan? Koop een passe-partout, want het JFVestival is slechts toegankelijk voor passe-partouthouders!

Zaterdag 21 april
22:00 uur
JFV Lustrumeindfeest
Platformtheater, Groningen
Het 22ste JFV Lustrum wordt afgesloten met het JFV Lustrumeindfeest! De AMF Jazzband zal tijdens het JFV Lustrumeindfeest het JFV Lustrumlied live ter ore brengen! Een ticket kost slechts €15,-. Bier, wijn en fris is afgekocht! Koop nu hier je ticket!

Maandag 30 april
22:00 uur
Algemene ledenborrel
Café de Keyzer
Maandag 30 april is het tijd voor de algemene ledenborrel van april! Bier, wijn en fris is als vanouds €1,-. Kom nagenieten van het 22ste JFV Lustrum op de algemene ledenborrel van april!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan