Beste lezer,

Lees verder

De JFV Carrière Guide bevat informatie over wat de JFV jou als rechtenstudent te bieden heeft op carrièregebied, zoals evenementen, vacatures en MyCareer!

Gedurende je studie krijg je met allerlei verschillende rechtsgebieden te maken. Maar wat kan je er uiteindelijk mee en hoe weet je welk rechtsgebied en welke werkgever bij jou past? De JFV zet zich in om jou kennis te laten maken met een breed scala aan mogelijkheden die de arbeidsmarkt aanbiedt. Met de studie rechten kun je veel verschillende kanten op. Daarom zorgen wij ervoor dat je bij de JFV naast de advocatuur ook kennis kunt maken met bijvoorbeeld de overheid, het bedrijfsleven, en nog meer. Het grote aanbod aan werkgevers is natuurlijk fijn, maar het kan ook lastig zijn, want welke carrièrekeuze maak je uiteindelijk?

De universiteit stoomt jou niet klaar voor een bepaald beroep

en daarom ligt het initiatief bij jou om uiteindelijk te vinden wat bij jou past. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want wij helpen je graag een handje!

Oriënteren, praktiseren en netwerken zijn de drie pijlers die centraal staan binnen JFV Carrière. Het is belangrijk om je te oriënteren op de arbeidsmogelijkheden, hierdoor krijg je een goed beeld van het aanbod aan werkgevers. Naast de kennis die je opdoet in de collegebanken, is het belangrijk je te praktiseren. Door allerlei skills onder de knie te krijgen, leg jij een goede basis voor jouw carrière. Op deze manier word je ook interessant voor kantoren en kun jij door naar de volgende stap: netwerken!

Stap op kantoren, bedrijven en instellingen af en laat jezelf zien. Maak gebruik van de contactmomenten en wie weet bemachtig jij je droombaan!

JFV Carrière biedt allerlei informatie, services en activiteiten aan om jou in contact te brengen met verschillende werkgevers. In deze Carrière Guide vind je informatie over de mogelijkheden die de JFV jou biedt zodat je uiteindelijk goed voorbereid op de arbeidsmarkt verschijnt: georiënteerd, gepraktiseerd en genetwerkt.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan ben ik altijd bereikbaar via: [email protected] of telefonisch op 050-3635783.

Thea Vogelzang
Commissaris Carrière

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan