JFV Carrière

 

 

 

Lees verder

Wat is JFV Carrière en wat heeft het jou te bieden? JFV Carriere is een service van de JFV Groningen die zich richt op de oriëntatie en voorbereiding op de carrière van de Groningse rechtenstudent. 

Kantoorprofielen

Alleen al in Nederland zijn er enorm veel kantoren, bedrijven en instellingen. Binnen dit aanbod aan werkgevers zijn er ook nog allerlei onderscheidingen te maken. Zo heb je grote, kleine of middelgrote kantoren. Het ene kantoor is internationaal georiënteerd, het andere kantoor juist nationaal. Klik hier om je in te lezen in meer dan 45 verschillende  kantoren, bedrijven en instellingen.

Vacaturebank

Ben jij op zoek naar een stage of baan? Ook dan komt JFV Carrière van pas! Werkgevers plaatsen allerlei verschillende vacatures op onze website. Neem een kijkje en wie weet kom jij een interessante vacature voor een stage of baan tegen!

MyCareer

De JFV heeft een matchingssysteem ontwikkeld waarin jouw bedrijfsvoorkeuren, ervaringen en competenties gematcht worden met de voorkeuren van werkgevers. Ben jij benieuwd welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij jouw wensen, ambities en competenties? Maak dan een MyCareer-profiel aan! Op deze wijze ontdek je ook welke competenties werkgevers belangrijk vinden.

MyCareer matcht jou aan werkgevers die voor jou interessant zijn! Het enige dat jij hoeft te doen, is je profiel compleet maken door middel van 5 stappen. Daarna kun je onder ‘Mijn Top 5’ zien welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij al jouw wensen!

Het systeem matcht jou aan de werkgevers die het best bij jou passen. Liggen je voorkeuren nog helemaal niet vast? Speel dan met het systeem! Verander een aantal voorkeuren en kijk bij mijn top 3 welke andere kantoren en bedrijven met een andere focus interessant zijn.

Blogs 

Gedurende het hele jaar worden er blogs gepost op de website en LinkedIn. In deze blogs worden tips en tricks gegeven om jouw carrière succesvol te maken.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan