Beste lezer,

Lees verder

De JFV Carrière Guide bevat informatie over wat de JFV jou als rechtenstudent te bieden heeft op carrièregebied, zoals evenementen, vacatures en MyCareer!

Gedurende je studie krijg je met allerlei verschillende rechtsgebieden te maken.

Tijdens je studie komt er enorm veel op je af. Vakken, sociale activiteiten en het is aan jou het hoofd boven water te houden. En ook nog eens te denken aan je toekomst! Maar die toekomst, hoe vlieg ik dat aan, en wat wil ik eigenlijk gaan doen ‘later als ik groot ben’?

De JFV zet zich in om jou kennis te laten maken met alle facetten van het werkveld na jouw studie Rechtsgeleerdheid. Met de studie rechten kun je veel verschillende kanten op. Daarom zorgen wij ervoor dat je bij de JFV naast de advocatuur ook kennis kunt maken met werken bij de overheid, het bedrijfsleven, en nog veel meer. Het grote aanbod aan werkgevers is natuurlijk fijn, maar kan ook enorm lastig zijn.

Want welke carrièrekeuze maak je uiteindelijk?

De Universiteit stoomt jou niet klaar voor een bepaald beroep.

Daarom ligt het initiatief bij jou om uiteindelijk te vinden wat bij jou past. Gelukkig sta je er niet alleen voor, wij helpen je graag een handje!

Oriënteren, praktiseren en netwerken zijn de drie pijlers die centraal staan binnen de carrièrevoorzieningen van de JFV. Het is belangrijk om je te oriënteren op de arbeidsmogelijkheden. Hierdoor krijg je een goed beeld van het aanbod aan werkgevers. Naast de kennis die je opdoet in de collegebanken, is het belangrijk je te praktiseren. Door allerlei skills onder de knie te krijgen, leg jij een goede basis voor jouw carrière. Op deze manier word je ook interessant voor kantoren en kun jij door naar de volgende stap: netwerken!

Stap op kantoren, bedrijven en instellingen af en laat jezelf zien. Maak gebruik van de contactmomenten die de JFV biedt en wie weet bemachtig jij je droombaan!

JFV Carrière biedt allerlei informatie, services en activiteiten aan om jou in contact te brengen met verschillende werkgevers. In deze Carrière Guide vind je informatie over de mogelijkheden die de JFV jou biedt zodat je uiteindelijk goed voorbereid op de arbeidsmarkt verschijnt: georiënteerd, gepraktiseerd en met een groot netwerk.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan ben ik altijd bereikbaar via: [email protected] of telefonisch via 050-3635783.

Sjoerd Talitsch
Commissaris Carrière

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan