JFV Carrière

 

 

 

Lees verder

Wat is JFV Carrière en wat heeft het jou te bieden?

JFV Carrière is een service van de JFV Groningen die zich richt op de oriëntatie op de arbeidsmarkt en voorbereiding op de carrière van de Groningse rechtenstudent. 

Kantoorprofielen

Alleen al in Nederland zijn er enorm veel kantoren, bedrijven en instellingen. Binnen dit aanbod aan werkgevers zijn er ook nog allerlei onderscheiden te maken. Zo heb je grote en kleine kantoren. Het ene kantoor is internationaal georiënteerd, het andere kantoor juist regionaal. Klik hier om je in te lezen in meer dan 45 verschillende  kantoren, bedrijven en instellingen die jou graag ontvangen op de arbeidsmarkt.

Vacaturebank

Ben jij op zoek naar een stage of baan? Dan komt JFV Carrière van pas! Werkgevers plaatsen allerlei verschillende vacatures op onze website. Neem een kijkje en wie weet kom jij een interessante vacature voor een stage of baan tegen!

Carrièretips

Op de website staan allerlei tips die jou door je sollicitatieprocedure heen loodsen. Van het opstellen van jouw motivatiebrief tot het ondergaan van een assessment, voor alles zijn handige tips te vinden. Neem hier een kijkje om je optimaal voor te bereiden op je toekomst.

MyCareer

De JFV heeft een matchingssysteem ontwikkeld waarin jouw bedrijfsvoorkeuren, ervaringen en competenties gematcht worden met de voorkeuren van werkgevers. Ben jij benieuwd welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij jouw wensen, ambities en competenties? Maak dan een MyCareer-profiel aan! Op deze wijze ontdek je ook welke competenties werkgevers belangrijk vinden.

MyCareer matcht jou aan werkgevers die voor jou interessant zijn. Het enige dat jij hoeft te doen, is je profiel compleet maken door middel van 5 stappen. Daarna kun je onder ‘Mijn Top 5’ zien welke kantoren, bedrijven en instellingen aansluiten bij al jouw wensen!

Het systeem matcht jou aan de werkgevers die het best bij jou passen. Liggen je voorkeuren nog helemaal niet vast? Speel dan met het systeem! Verander een aantal voorkeuren en kijk bij mijn top 3 welke andere kantoren en bedrijven met een andere focus interessant zijn.

Blogs 

Gedurende het hele jaar worden er blogs gepost op de website en LinkedIn. In deze blogs worden tips en tricks gegeven om jouw carrière succesvol te beginnen.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan