Bedrijven- en Instellingendag

2 februari 2024

 

 

Lees verder

Wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt en kennismaken met potentiële werkgevers? Kom naar de Bedrijven- en Instellingendag!

Meer dan 30 werkgevers komen vanuit heel Nederland naar het grootste recruitmentevent van Noord-Nederland: de Bedrijven- en Instellingendag. Op 2 februari 2024 staan de advocatuur, het bedrijfsleven, de overheid en andere instellingen weer klaar om kennis te maken met jou!

Middels een plenair gedeelte, workshops, individuele gesprekken, de banenmarkt en een kennismakingsdiner maak jij kennis met verschillende werkgevers. Oriënteren en netwerken staat gedurende deze dag centraal.

Individuele gesprekken

Op de Bedrijven- en Instellingendag bestaat de mogelijkheid om je op te geven voor de individuele gesprekken. Als jij de behoefte hebt om één op één kennis te maken met een bepaalde werkgever, stuur dan je CV op en wellicht word je geselecteerd door deze werkgever.

Plenair gedeelte

De dag trappen we af met het plenair gedeelte waar een spreker uit het werkveld vertelt over zijn of haar carrière, de keuzes die hij heeft gemaakt en hoe hij op die plek terecht is gekomen. Een inspirerende opening van een dag gericht op jouw toekomst!

Workshops

Iedere deelnemer zal drie workshops van verschillende kantoren, bedrijven en instellingen bijwonen. Bij de inschrijving bestaat de mogelijkheid om jouw workshopvoorkeur aan te geven. Met keuze uit meer dan 30 werkgevers moet er wel een werkgever tussen zitten die voor jou interessant is! Samen met je medestudenten zal je informatie over de kantoren krijgen en wellicht zelfs een kleine casus oplossen. Alles om de werkgevers beter te leren kennen!
Voor de eerstejaarsstudenten wordt een eerstejaarsworkshop worden verzorgd. Op deze wijze kun je als eerstejaarsstudent op een laagdrempelige manier kennismaken met een kantoor. Immers, je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je te oriënteren op de arbeidsmogelijkheden!

Banenmarkt

Na de eerste workshopronde vindt het eerste deel van de banenmarkt plaats tijdens de lunch. In deze beursachtige setting kan je onder het genot van een hapje en een drankje met de vele recruiters en medewerkers van de werkgevers in contact komen. Op een laagdrempelige manier kan je een gesprek aanknopen en wellicht zelfs een eerste stap richting een baan of stage zetten. Zorg dat je hier optimaal gebruik van maakt!

Op het eind van de dag, na de laatste twee workshoprondes, vindt de netwerkborrel plaats op de banenmarkt. Onder het genot van een borrel krijg jij de kans om de bedrijven die je nog niet hebt gesproken alsnog te spreken. Dit is het laatste contactmoment in MartiniPlaza, dus maak hier gebruik van.

Kennismakingsdiner

‘s Avonds vindt het kennismakingsdiner plaats. Twaalf werkgevers nemen deel aan dit roulerende diner, waar jij als student bij het voor-, hoofd- en nagerecht bij een andere werkgever aan tafel zit. In deze setting kan je onder het genot van lekker eten en goede wijn kennismaken met verschillende kantoren. Middels een cv-selectie word je uitgenodigd voor dit avondgedeelte.

 

 

Bedrijven- en Instellingendag

We hopen je 2 februari 2024 te zien!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan