Soft Skills Dag

15 mei 2025

 

 

 

Lees verder

Op donderdag 15 mei 2025 wordt de Soft Skills Dag georganiseerd door de Carrièrecommissie. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen van verschillende soft skills die je tijdens en na je studie kunt gebruiken. Praktiseren staat gedurende deze dag centraal, maar ook netwerken komt aan bod doordat er verschillende kantoren, bedrijven en instellingen op deze dag aanwezig zullen zijn.

Kennismakinglunch

Om de middag te beginnen wordt begonnen met een kennismakingslunch. Bij de kennismakingslunch kun jij in contact komen met een leuke werkgever! Onder het genot van de lunch kun jij kennis maken met een van de deelnemende werkgevers.

Traingen

Op deze dag krijg je de mogelijkheid om twee trainingen te volgen. De deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen zullen ieder een training verzorgen op het gebied van o.a. onderhandelen, solliciteren of pleiten!

Etiquettediner

Afsluitend vindt ‘s avonds het Etiquettediner plaats bij Stadscafé Pronk. Samen met je medestudent zul je genieten van een heerlijk driegangendiner. Bovendien wordt er een presentatie verzorgd waardoor jij alle tafelmanieren krijgt voorgeschoteld. Dan kun je in het vervolg met een gerust hart aan tafel met kantoren tijdens recruitmentdiners.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan