Beste deelnemer,

 

 

 

Lees verder

Vanuit het Forum heet ik jullie welkom op de Bedrijven- en Instellingendag 2021! Dit jaar vindt ons evenement voor het eerst digitaal plaats. Samen met mijn commissiegenoten en het JFV-bestuur heb ik mijn uiterste best gedaan om het evenement ook digitaal tot een succes te brengen.

Het thema dit jaar luidt ‘What’s next?’. Als student maak je allerlei verschillende carrièrekeuzes. Zo heb je in je eerste studiejaar een afstudeerrichting gekozen en misschien ben je op dit moment wel op zoek naar een stage. Ben jij benieuwd wat jouw volgende stap wordt? Vandaag krijg jij de kans om je te oriënteren op de mogelijkheden hiertoe. Gedurende de hele dag kun je kennismaken met allerlei kantoren, bedrijven en instellingen.

De dag vangt aan met een plenair gedeelte die je middels een livestream kunt volgen. Hier zal dagvoorzitter Willemijn Bos het programma openen. Vervolgens zal na lang wachten de identiteit van onze veelbelovende spreker onthuld worden.

Deze bekende misdaadverslaggever zal in zijn lezing vertellen over zijn veelzijdige loopbaan. Vanaf de start van het plenair gedeelte is er de mogelijkheid om digitaal vragen in te sturen. Deze vragen zullen de sprekers na afloop van het plenair gedeelte behandelen.

Na dit interessante plenaire gedeelte zullen de workshops plaatsvinden. Hier krijg je de kans om op een (gedeeltelijk) interactieve manier een potentiële werkgever te ontmoeten. Na de eerste workshopronde zal de lunchpauze plaatsvinden. In deze pauze is er eveneens de mogelijkheid om in persoonlijk contact te komen met een kantoor, bedrijf of instelling tijdens een individueel gesprek. Na de lunch zullen de workshoprondes worden voortgezet waar je verder kennis kunt maken met kantoren.

De dag eindigen we met een netwerkborrel op de banenmarkt waar meer dan 30 werkgevers bereid zijn om al jouw vragen te beantwoorden. Onder het genot van een borrel kun jij op een informele wijze kennismaken met potentiële werkgevers.

Door de gevarieerde organisaties die hier aanwezig zijn, zul je verrast worden door de vele soorten baanmogelijkheden voor een rechtenstudent.

De Bedrijven- en Instellingendag is de ideale manier om je te oriënteren op de carrièremogelijkheden. Ik wil je hierbij adviseren om niet bang te zijn om recruiters te benaderen. Zij zijn er namelijk voor jullie en zijn bereid jullie op weg te helpen op jouw loopbaan. Ondanks dat het contact leggen dit jaar digitaal is, ben ik ervan overtuigd dat de Bedrijven- en Instellingendag een groot succes zal zijn. Hier zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor en ik heb er dan ook veel vertrouwen in!

Ik wens je een ontzettend leuke en leerzame dag vandaag! Ik hoop dat je genoeg informatie bemachtigt om jouw volgende stap te kunnen maken.

Namens de Bedrijven- en Instellingendagcommissie,

Thea Vogelzang
Voorzitter

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan