Barbara van der Veen – Advocaat

Ik ben Barbara en in 2018 behaalde ik de Master Rechtsgeleerdheid specialisaties arbeids- en privaatrecht aan de RUG. Ik heb een bestuursjaar gedaan bij de JFV, daarom vind ik het extra leuk om dit jaar ‘virtueel’ bij de BID te zijn. Ik werk nu in het Zorg & Life Sciences team en word binnenkort medewerker op de sectie Arbeidsrecht. Graag vertel ik jullie hier meer over op 5 februari a.s.!

Bram Kok – Advocaat

Mijn naam is Bram en in 2017 rondde ik de master ondernemingsrecht af in Amsterdam. Na mijn master begon ik bij Van Doorne, eerst op Real Estate Finance, daarna bij Corporate M&A. Dit is mijn vierde BID met Van Doorne en ook dit jaar heb ik er (digitaal) weer enorm veel zin in!

Isabel Kooij – Recruiter

Mijn naam is Isabel en sinds november 2018 ben ik recruiter bij Van Doorne. Ik houd me bezig met events, sollicitatiegesprekken, social media en contact met studieverenigingen. Het lijkt me leuk om op je op de BID (virtueel) te ontmoeten! Graag vertel ik je meer over ons kantoor, de expertises en onze collega’s. Tot dan!

Gaat verder | Blijft dichtbij

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met ongeveer 200 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie: om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

Gaat verder én blijft dichtbij
Het effect van onze aanpak zien we terug in mooie prijzen en hoge scores in de ranglijsten. Maar belangrijker vinden we dat onze cliënten, waarvoor we vaak al jaren mogen werken, ons waarderen om de persoonlijke relatie, aandacht en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij. Dat is in de eerste plaats een belofte aan cliënten, maar ook aan onszelf en aan nieuwe talenten.

Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid
Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, het initiatief ligt bij jou.

Talenten
Werken bij Van Doorne is werken aan je ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, of net afgestudeerd bent en toe aan de volgende stap in je carrière. Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Wij zoeken student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten die het beste uit zichzelf halen. Die ambitieus genoeg zijn om kansen te herkennen én te grijpen. Kijk voor de mogelijkheden op www.vandoorne.com/werkenbij

Neem voor informatie contact op met onze recruiter:

Isabel Kooij
+31615592184
[email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan