Stijn de Jong

Stijn groeide op onder de rook van Arnhem en verhuisde op zijn zeventiende naar Groningen voor de bachelor Europees en Internationaal Recht. Hij was actief bij de JFV en bij debatvereniging GDS Kalliope. Na een Erasmusjaar in Durham (VK) begon hij aan zijn master Privaat- en Bedrijfsrecht in Groningen. In september 2015 startte hij – na eerst een student-stage te hebben gelopen – op de afdeling Competition & Regulation van Stibbe. Daar houdt hij zich vooral bezig met kartelzaken, concentraties en follow-on schadevergoedingsacties.

Maartje Herweijer

Maartje werkt inmiddels ruim een jaar bij Stibbe. Na de middelbare school in Utrecht, verhuisde zij voor haar studie naar Groningen. Maartje haalde zowel haar bachelor Rechtsgeleerdheid als de master Ondernemingsrecht in Groningen en was actief bij het SGOR. Gedurende haar bachelor nam Maartje deel aan Stibbe’s Masterclass STBB2NY. Tijdens haar master volgde ook een student-stage bij Stibbe en aansluitend schreef zij haar masterscriptie op de afdeling Commercial Litigation. Vervolgens vertrok Maartje voor een jaar naar New York om daar – mede dankzij de Stibbe Buitenland Beurs – een LLM aan de NYU School of Law te volgen. Na het behalen van deze master en het succesvol afleggen van het New York Bar Exam, keerde Maartje terug naar Nederland om te starten als advocaat-stagiaire op de afdeling Commercial Litigation.

 

Connect to grow

Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam, Londen of New York! Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de (fiscale) advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt twee of drie maanden. Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.

Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je masterscriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assistent. Voor minimaal drie maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire of beginnend junior-medewerker. Zo leer je de praktijk van de advocatuur of het notariaat nog beter kennen. En ben je perfect voorbereid op je toekomst als junior-medewerker.

Bekijk onze agenda op werkenbijstibbe.nl voor oriënterende evenementen of solliciteer via een van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze recruiter, Max van Wijk ([email protected], 020-5460648).

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan