Jet van Os – Recruiter

Jet is verantwoordelijk voor het sollicitatieproces en de begeleiding van student-stagiaires en werkstudenten. Ook houdt zij zich bezig met het organiseren van activiteiten voor studenten en net-afgestudeerden. Binnen Pels Rijcken is Jet lid van de barcommissie, de mr. Z.-commissie en de student-stagiaire commissie van kantoor.

Jasper Cazemier – Advocaat Ondernemingsrecht – M&A

Jasper is voormalig bestuurslid bij JFV Groningen. Hij behaalde de master Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en specialiseert zich sinds september 2019 in fusies en overnames binnen Pels Rijcken. Ook maakt hij deel uit van de mr. Z.-commissie.

Stijn Visch – Advocaat Bestuursrecht

Stijn is eveneens voormalig bestuurslid bij JFV Groningen. Hij behaalde de master Nederlands Recht in het hoge noorden. Voor zijn start bij Pels begin 2020 deed hij ervaring op bij de universiteit en een ander advocatenkantoor. Stijn staat op regelmatige basis de staat en diverse toezichthouders bij.

Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne.

Maatschappelijke impact 
Pels Rijcken heeft een speciale plek in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. Pels Rijcken haalt regelmatig de voorpagina. Niet vreemd, want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechtszaal.

Voor Nina Bontje, advocaat sinds 2014, maakt de maatschappelijke relevantie echt het verschil. “Mijn cliënten zijn publieke organisaties. Denk hierbij aan gemeenten en provincies, toezichthouders, maar ook uitvoeringsorganisaties. Bij Pels Rijcken vind je juridische diepgang in een dynamisch speelveld.“ Meer weten over Nina’s werk? Bekijk hieronder haar video waarin zij alles vertelt.

Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat of notaris nog meer belangrijk zijn? Jouw persoonlijke ontwikkeling, vinden wij. We zorgen dat je brede vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ houdt niet op na je stagiaire-periode, maar blijft je gehele carrière doorgaan.

Ervaar het zelf
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken ook bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren.

  • Volg een studentstage. Je draait dan twee maanden mee in onze unieke praktijk.
  • Een ideale manier om te onderzoeken welke stap je gaat nemen na je studie.
  • Maak kennis op een informele wijze met kantoor door deel te nemen aan Meet the Meesters; een tweewekelijkse online bijeenkomst, waarbij we je een kijkje geven in onze praktijk.
  • Strek de benen en maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. Tijdens deze ontmoeting kan je al jouw vragen stellen en leer je in korte tijd het kantoor beter kennen.
  • En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Uitdagend, spannend en heel leerzaam.

Op onze website vind je alle informatie over deze activiteiten en kun je jezelf aanmelden. Bezoek ook onze Instagram- en LinkedInpagina. Wil je meer weten, neem dan contact op met één van onze recruiters.

Elisabeth Matthes (06-128 820 26)
Jet van Os (06-832 677 07)

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan