Sophie Mulder – Advocaat-stagiaire Arbeidsrecht

Mijn naam is Sophie Mulder. Ik werk nu ruim anderhalf jaar bij Nysingh op de sectie arbeidsrecht. Voordat ik bij Nysingh in dienst trad, heb ik ruim anderhalf jaar bij een rechtsbijstandsverzekering gewerkt. Ik heb aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd waar ik de master Nederlands recht met de specialisaties arbeids- en strafrecht heb behaald.


Wouter Terpstra – Advocaat-stagiaire Ondernemingsrecht

Ik ben Wouter Terpstra. Inmiddels werk ik 2,5 bij Nysingh op de sectie ondernemingsrecht. Daarbij houd ik mij vooral bezig met privacyrecht en ICT-recht. Dat sloot goed aan op mijn master Recht & ICT aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tot nu toe bevalt de advocatuur erg goed. Om er maar even een cliché in te gooien: elke zaak is anders en juist dat maakt het werk uitdagend.


Frederike van Spaendonck – Recruiter

Mijn naam is Frederike van Spaendonck. Ik ben werkzaam bij Nysingh als recruiter en help ik deze ambitieuze organisatie met het vinden van de juiste mensen die passen binnen de Nysingh cultuur. Ik ben altijd op zoek naar juridisch talent en het eerste aanspreekpunt voor studenten en starters. Wil je meer weten over werken bij Nysingh? Bel of mail mij gerust!

Over Nysingh

Wij zijn Nysingh
Bij Nysingh werken we met ruim 100 specialisten iedere dag aan praktische oplossingen voor onze cliënten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we nauw samen, zowel binnen de secties als binnen integrale teams. We kennen de weg in de sectoren zorg, onderwijs, ondernemen en overheid. We werken voor cliënten in het hele land. Ook zijn we thuis in Europa en wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw-netwerk.

Werken bij Nysingh
Werken bij Nysingh betekent werken aan toonaangevende zaken bij een kwalitatief hoogstaand kantoor. Als je bij ons aan de slag gaat zorgen wij voor begeleiding op maat zodat je het vak tot in de puntjes gaat beheersen. We willen dan ook graag weten wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Natuurlijk hebben wij zelf ook onze ideeën over wat zorgt voor goede prestaties: inhoudelijk uitdagend werk en een professionele maar informele werksfeer. Daar zorgen we dan ook voor!

Kom kennismaken
Wil jij weten hoe de sfeer is binnen Nysingh en waar onze advocaten en notarissen zich dagelijks mee bezig houden? Kom bij ons stagelopen. Wij bieden het hele jaar door en op ieder van onze vestigingen studentstages aan. Zo kunnen we wederzijds met elkaar kennismaken.

Tijdens een stage draai je volledig met de praktijk mee. Je wordt gevraagd om jurisprudentie onderzoek te verrichten, een memo te schrijven of je helpt mee met het schrijven van processtukken. Je gaat mee naar zittingen en woont cliëntbesprekingen bij.

Naast studentstages kan je als talentvolle rechtenstudent bij ons aan de slag bij Nysingh als juridisch medewerker. Zes maanden lang voor ongeveer twee dagen per week wordt je betrokken bij de dagelijkse praktijk van onze advocaten. Je krijgt de kans om ons kantoor van binnenuit te leren kennen en je voor te bereiden op een toekomst als advocaat-stagiaire.

Wij vertellen je graag meer
Voor al jouw vragen over studentstages en vacatures kan je terecht bij Frederike van Spaendonck ([email protected]). Je vindt onze actuele vacatures op https://www.nysingh.nl/werken-bij/.

Direct op de hoogte van de actuele vacatures en stagemogelijkheden? Volg ons dan op Instagram (werkenbijnysingh) of Facebook (Nysingh advocaten-notarissen).

Website
https://www.nysingh.nl/werken-bij/

Focus
Aanbestedingsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Algemene voorwaarden, Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Bouwrecht, Civiel recht, Contractenrecht, Corporate, Europees recht, Gebiedsontwikkeling, IT-recht, Insolventierecht, Intellectueel eigendomsrecht, Letselschade, M&A, Mededingingsrecht, Milieurecht, Staatsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Procespraktijk, Verzekeringsrecht, Arbitrage

Sector
Advocatuur, Notariaat

Locaties Nederland
Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle

Bedrijfsomvang
150 – 200

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan