Maartje van Oorsouw

Maartje is sinds juni 2019 werkzaam als HR/Recruitment Assistant in het HR team van Norton Rose Fulbright. Heb je na de digitale Bedrijvendag nog vragen of ben je benieuwd naar (de mogelijkheden bij) ons kantoor?
Neem dan gerust contact op via [email protected] / 0204629384 en we vertellen je graag meer tijdens een kop koffie op gepaste digitale afstand.

Marlou van Dongen

Marlou is sinds 2012 werkzaam bij Norton Rose Fulbright waarvan een aantal jaar als Recruitment Manager. Marlou is ook digitaal aanwezig tijdens de Bedrijvendag van Groningen. Wij kijken er naar uit om je op 5 februari 2021 digitaal te ontmoeten tijdens onze workshop, de individuele gesprekken en/of banenmarkt. Hopelijk tot dan!

Rogier de Haan

Rogier is sinds januari 2015 werkzaam als Senior Associate in het Corporate team van Norton Rose Fulbright Amsterdam waar hij zich o.a. bezig houdt met fusies en overnames, herstructureringen, joint ventures en corporate governance. Rogier heeft in Rotterdam gestudeerd waar hij de Master Privaatrecht en de Master of Science in Business Administration heeft afgerond.

Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 58 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 5 van grootste kantoren wereldwijd. Wij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren, de hoogste toren van Amsterdam.

In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties:

  • Banking
  • Corporate
  • IP/IT
  • Employment
  • Energy
  • Infrastructure
  • Litigation and Dispute Resolution
  • Notarial Services
  • Tax

 

Studenten
Ben je benieuwd hoe het is om als student-stagiaire twee maanden vijf dagen per week stage te lopen bij een commercieel  kantoor? Kom dan met ons kennismaken. Je zal als student-stagiaire bij ons per direct meewerken aan internationale zaken. Ons uitgangspunt is jou zoveel mogelijk van onze dagelijkse praktijk en dagelijkse (digitale) kantoorleven mee te laten maken, inclusief (digitale) trainingen, jurisprudentielunches en social events zoals (zoom)borrels, Pubquizzende NRF Walk en andere initiatieven.

Starters
Als advocaat-stagiaire, fiscaal-stagiaire of kandidaat-notaris draai je mee in internationale transacties. Je werkt vanaf dag één mee aan complexe zaken. Samenwerken is ‘key’ op sectie-, kantoor- en internationaal niveau. Naast de Beroepsopleiding zal je in je eerste jaar ook naar de Law Firm School gaan. Norton Rose Fulbright heeft zelf twee opleidingen ontwikkeld: de International Academy en de Away Days. Tijdens deze bijeenkomsten in Londen of Parijs (of digitaal) ontmoet je jouw internationale collega’s. Dit is bij uitstek het moment om informatie met elkaar uit te wisselen en je netwerk te vergroten. De opleidingen zijn gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Interesse
Je kunt solliciteren door jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en) te uploaden via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.
Voor vragen kun je contact opnemen met Marlou van Dongen (Recruitment Manager) en Maartje van Oorsouw (HR / Recruitment Assistant)  via [email protected] of telefonisch via (020) 46 29 384.  We staan altijd open voor een (digitale) kop koffie om op een informele manier kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan