Marlies Knook

Marlies Knook is bij KienhuisHoving werkzaam als senior advocaat bouwrecht, aanbestedingsrecht en huurrecht. Zij is na haar studie aan de Universiteit Utrecht in 1998 beëdigd tot advocaat. Marlies heeft zowel de Grotius specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheid afgerond, als de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goed. Na een dienstverband met bij een kantoor elders, is Marlies sinds 2018 werkzaam bij KienhuisHoving.

Ilse Van der Woude

Ilse Van der Woude heeft in Groningen de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Nederlands recht, met specialisaties arbeidsrecht en staats- en bestuursrecht, behaald. Na haar studie is zij bij KienhuisHoving in Enschede in dienst getreden en werkt zij sinds 2017 als advocaat arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Binnen dit vakgebied adviseert en procedeert zij met name voor werkgevers, zorginstellingen en overheidsinstanties.

Astrid Kiewiet

Astrid Kiewiet, werkzaam als advocaat gezondheidsrecht, heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid behaald aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vervolgens heeft zij de master Aansprakelijkheid- en Verzekeringsrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en de master Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Met haar opgedane kennis staat zij zorgverleners en zorginstellingen bij door te adviseren en procederen.

Als je ervoor kiest om bij KienhuisHoving te werken of er je stage te volbrengen, kom je bij een volwassen en ambitieus kantoor van formaat. Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 120 medewerkers, waaronder 65 advocaten en (kandidaat-)notarissen. Wij hebben kantoren in Enschede en Utrecht. Wij werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden.

Bij ons krijg je alle ruimte om professioneel te groeien, te leren én een positie te verwerven. Niet bij alle grote kantoren krijg je als junior direct de volle mep verantwoordelijkheid. Bij KienhuisHoving wel. We hebben boeiende zaken voor aansprekende klanten en daarin draai je volwaardig mee. Het gaat ons niet om leeftijd, maar om kwaliteit. Het verwondert dan ook niet dat je bij KienhuisHoving jonge mensen kunt aantreffen, die met stip stijgen op de ‘corporate ladder’. Laten we eerlijk zijn: dat vraagt wel om hard werken. Maar nooit voor de vorm, altijd voor de inhoud. En zeg nou zelf, daar is toch niks mis mee?

Na het werk
Hard werken is één, maar we geloven ook in een goede balans tussen werk en ontspanning. Op ons kantoor in Enschede vind je dat in onze bruine kroeg ‘Bouke’s corner’, waar het bijna iedere vrijdagmiddag happy hour is. Naast de reguliere borrels, organiseert de barcommissie jaarlijks een aantal terugkerende aangeklede borrels met buffet en drankproeverijen. Bovendien organiseren wij onder andere personeelsuitjes, de familiedag, het ski-uitje en het kerstfeest. Onze collega’s doen ook regelmatig gezamenlijk mee aan de nodige sportieve activiteiten in de omgeving.

Stages
Tijdens jouw stage bieden wij je aan de hand van relevante werkzaamheden een goede blik op de praktijk. Je draait gedurende zes tot acht weken volledig mee in de organisatie. Uiteindelijk leer je immers het meeste in de praktijk. Daarom kiezen we er vaak voor om je het gewoon te laten doen. Natuurlijk begeleiden we je daarbij. Je deelt een kamer met een advocaat of (kandidaat-)notaris. Die staat je dagelijks met raad en daad bij.

Contact
Pantheon 25
7521 PR Enschede
T: +31 53 480 42 00
E: [email protected]
W: www.kienhuishoving.nl

Koningslaan 62
3583 GP Utrecht
T: +31 30 215 05 15
E: [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan