Nine Vader

Nine Vader werkt sinds februari 2020 als advocaat bij Houthoff. Momenteel is zij werkzaam op de praktijkgroep Real Estate & Transactions in Rotterdam, waar zij zich bezighoudt met verschillende aspecten van het huurrecht en vastgoedtransacties. Nine heeft de Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en heeft haar masters Ondernemingsrecht en Financieel recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gedaan. Tijdens de bachelor was Nine onder meer lid van de JFV Groningen.

Jorn Klaassens

Jorn Klaassens werkt sinds oktober 2018 als advocaat bij Houthoff, waar hij zich bezighoudt met nationale en internationale fusies en overnames bij de praktijkgroep Corporate M&A. Voorheen zat Jorn in het Corporate Litigation-team van Houthoff, waar hij zich bezighield met ondernemingsrechtelijke geschillen. Jorn heeft de bachelor European Law School en de masterrichtingen Ondernemingsrecht en Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en hij was tijdens zijn studie onder meer lid van de JFV Groningen.

Anouk de Brabander

Anouk de Brabander is sinds september 2018 werkzaam bij Houthoff. Zij werkt op de praktijkgroep Real Estate & Transactions in Amsterdam. Momenteel houdt zij zich voornamelijk bezig met vastgoedtransactie en voorheen met alle aspecten van het huurrecht. Eerder was zij student-stagiaire bij Houthoff. Anouk heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen zowel de Bachelor als de Master privaatrecht afgerond en was tijdens haar studie onder meer lid van de JFV Groningen.

Roos Reijsenbach de Haan

Roos werkt sinds januari 2020 als recruiter bij Houthoff. Roos is, samen met de andere recruiters, het eerste aanspreekpunt voor studenten. Roos heeft aan de Rijksuniversiteit van Groningen de bachelor Psychologie afgerond waarna ze aan de Universiteit van Leiden haar master Economic and Consumer Psychology heeft gedaan. Ze heeft ervaring opgedaan binnen de HR- en marketingwereld.

HOUTHOFF – GOING BEYOND
Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

CLIËNTEN & ZAKEN WAARVOOR WIJ VERDER GAAN WANNEER ZE ONS HET MEEST NODIG HEBBEN
Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor met een internationale focus. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken en jezelf blijven ontwikkelen. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Hierbij helpen wij jou graag.

KOM KENNISMAKEN
Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij regelmatig een Houthoff Café en meerdere keren per jaar de Houthoff Inhousedag en Houthoff College Tour. Voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses. Ten slotte is een student-stage of een studerend juridisch medewerkerschap bij uitstek de manier om onze dagelijkse praktijk te ervaren.

HEB JE VRAGEN?

NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP:

BARBARA VAN DAM
T +31 20 605 62 60 | [email protected]

JOSEPHINE VAN MEER
T +31 20 605 64 17 | [email protected]

ROOS REIJSENBACH DE HAAN
T +31 20 605 62 46 | [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan