Felice Meijer

Felice Meijer is adviseur P&O bij DeHaan Advocaten en Notarissen. In haar functie houdt zij zich bezig met alle operationele HR-zaken binnen DeHaan, waaronder recruitment, ziekteverzuim, stages en in-door-uitstroom en ontwikkeling van medewerkers. In haar rol is het van belang om te adviseren, faciliteren en ondersteunen aan mens en organisatie. Zij draagt graag bij aan de betrokken- en tevredenheid van medewerkers. In de samenwerking staat transparantie en openheid bij haar voorop!

Daniël Schildknecht

Daniël Schildknecht is advocaat bij DeHaan Advocaten en Notarissen. Daniël is gespecialiseerd in insolventie-, privaat- en intellectueel eigendomsrecht. Daniël heeft in maart 2020 zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond (specialisaties privaat- en ondernemingsrecht) waarna hij in augustus 2020 is beëdigd.

Hiske Burbach

Hiske Burbach is Manager P&O bij DeHaan Advocaten en Notarissen. Hiske houdt zich bezig met HR-processen, beleid en ontwikkeling van medewerkers en organisatie. Mensen in hun kracht zetten, zodat ze kunnen doen waar ze goed in zijn! Dat vindt Hiske belangrijk. Dat bevordert betrokkenheid en motivatie en heeft een positief effect op de organisatie en het resultaat. Trots zijn op De Haan en je er thuis voelen, daar gelooft Hiske in. Ze werkt graag samen op basis van korte lijnen, openheid en transparantie

DeHaan Advocaten en Notarissen

Website: www.dehaanlaw.nl

Focus: Aanbestedingsrecht, Aansprakelijkheidsrecht- en verzekeringen, Agrarisch recht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Bouwrecht, Contractenrecht, Erfrecht, Faillissementsrecht, Gezondheidsrecht, Huurrecht, ICT-recht, Incassorecht, Intellectueel eigendomsrecht, Medezeggenschapsrecht, Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht en Vastgoedrecht

Sector: Advocatuur en notariaat

Locaties: Assen, Groningen, Leeuwarden, Stiens, Zwolle

Bedrijfsomvang: 100 – 150

Over DeHaan Advocaten en Notarissen
DeHaan Advocaten en Notarissen is opgericht in 1980 en mag zich de grootste full-service juridische dienstverlener van Noord-Nederland noemen. Met 130 enthousiaste collega’s heeft DeHaan kantoren in Groningen, Assen, Leeuwarden, Stiens en Zwolle.

Al meer dan 40 jaar staat DeHaan bedrijven, instellingen en overheden terzijde bij uiteenlopende juridische kwesties. Met een speciale sectoraanpak is het marktdenken verankerd in de organisatie.

Bij DeHaan wordt de kennis – van sectoren als Afval, Milieu & Energie, de Maakindustrie, Handel Transport & Logistiek, Zorg, Onderwijs, Bouw & Vastgoed en Agri geïntegreerd in de juridische dienstverlening. Hierdoor zijn de specialisten van DeHaan in staat gericht te adviseren.

Naast een sectorgerichte aanpak biedt DeHaan haar opdrachtgevers dienstverlening op het gebied van arbeids- en ICT-recht. Daarnaast is het kantoor actief in faillissementen,  aanbestedingen, claims en juridische dienstverlening voor rechtsbijstandsverzekeraars.

‘Aandacht Verbindt’
DeHaan onderscheidt zich van andere kantoren door de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de relatie met cliënten, in alle facetten. De aandacht voor de relatie wordt verder versterkt door de fysieke aanwezigheid van kantoren in de regio en de specialisatie in marktsegmenten.

DeHaan Advocaten en Notarissen gelooft dat echte aandacht het verschil maakt. Want aandacht betekent betrokkenheid, focus, toewijding en vooral ook verbinding.

Stage mogelijkheden
Studenten die zich in de eind-bachelor fase of in de master fase van de studie bevinden hebben de mogelijkheid om een studentstage van zes weken te vervullen. De studentstage is bedoeld om kennis te maken met de praktijk van de advocatuur. De werkzaamheden tijdens de studentstage zijn zeer divers;

  • Meegaan naar zittingen;
  • Uitzoek van jurisprudentie op alle rechtsgebieden;
  • Gesprekken met cliënten bijwonen;
  • Bijwonen van sectie-overleg.

 

Werken bij DeHaan
Werken bij DeHaan Advocaten en Notarissen betekent: werken bij een van de meest gewilde werkgevers van Nederland. Sinds 2016 behalen wij elk jaar minimaal een top 12 positie op de Nederlandse lijst van Universum Global.

Jaarlijks starten er een aantal advocaat-stagiairs binnen onze organisatie. Advocaat-stagiairs zijn veelal werkzaam op een tweetal rechtsgebieden. Als advocaat-stagiair word je bij ons zo snel mogelijk zelfstandig ingezet. Dit betekent dat je snel je eigen zaken en cliënten krijgt.

Onze visie is dat je het vak het beste leert door zelf te procederen en met je voeten in de modder te staan. Uiteraard onder begeleiding van je patroon.

Naast het volgen van de driejarige beroepsopleiding ga je deelnemen aan diverse in-house trainingen en heb je regelmatig over met je naaste collega’s om bijvoorbeeld jurisprudentie te bespreken. Na het afronden van de beroepsopleiding/stage specialiseer je je in een rechtsgebied en volg je vaak nog een Grotius opleiding.

Sollicitatie
Wil je meer informatie over werken bij DeHaan? Neem contact op met Felice Meijer, HR-Adviseur via 050-575 7400 of via [email protected]. Je kan ook een open sollicitatie sturen via onze website of per mail voorzien van een motivatiebrief, cv en ongeschoonde cijferlijst via: [email protected].

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan