Arjen Schultinga    

Arjen heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij de master notarieel recht heeft afgerond. Tijdens zijn studie heeft Arjen kennis gemaakt met het werkveld bij een notariskantoor in Assen en later bij een advocaten – notarissenkantoor in Groningen. In oktober 2018 begon Arjen als juridisch medewerker bij Damsté advocaten – notarissen, waarna hij vanaf juli 2019 kandidaat-notaris is geworden. Arjen houdt zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht.


Roos-Marijn Mast

Roos-Marijn heeft de studie hbo-rechten gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het behalen van haar bachelor diploma is zij begonnen met de pre-master aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, om vervolgens aan diezelfde universiteit in de masters burgerlijk recht en stafrecht af te studeren. Tijdens haar studie was Roos-Marijn werkzaam als buitengriffier bij de rechtbank Gelderland. Na het behalen van haar masters heeft Roos-Marijn gewerkt als letselschadebehandelaar bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zij heeft gewerkt bij Bovemij in Nijmegen, Delta Lloyd in Amsterdam en later bij Achmea in Apeldoorn. Inmiddels werkt Roos-Marijn bijna 3 jaar als advocaat-stagiair bij Damsté op de sectie letselschade.


Anne Harperink

Anne is afgestudeerd aan de Sociale Academie Twente en heeft 12 jaar bij Wegener gewerkt als Hoofd PZ. Sinds 2001 is zij werkzaam als manager personeel en organisatie/recruiter bij Damsté en is als staflid medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het kantoor.

Damsté advocaten – notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren we ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen we tot op het
hoogste niveau.

Dagelijks werken onze specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Gedreven specialisten werken vanuit verschillende expertises nauw met elkaar samen om zo het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen.

Als advocaat of notaris geven we jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren. Of het nu gaat om je vakkennis verder te verdiepen of een nieuw rechtsgebied in de markt te zetten: we helpen je graag op weg!

Bij Damsté denken we liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van ons kunnen. Zo krijgen we ideeën van de grond, blijven we onze cliënten verrassen en weten we elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.

We houden van ons vak en om scherp te blijven geven we je ook de ruimte om afstand te nemen. De juiste balans tussen werk en privé houdt je fris en maakt je een betere advocaat of notaris.

Tot de praktijkgebieden van Damsté behoren onder andere aanbesteding en mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouw en vastgoed, cassatie en hoger beroep, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht.

Meer informatie over Damsté en jouw carrièremogelijkheden is te vinden op www.damste.nl.

Enschede                         Amsterdam                         Almelo

Hengelosestraat 571      Prins Bernardplein 200     Wierdensestraat 39A
Postbus 126                    1097 JB Amsterdam          7607 GE Almelo
7500 AC Enschede

+31 (0)53 484 00 00    +31 (0)20 280 14 00         +31 (0)88 246 88 88

[email protected]                [email protected]                   [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan