Olga van Erp Taalman Kip

Olga van Erp Taalman Kip – Advocaat-stagiaire Litigation

Olga is in juli 2017 afgestuurd aan de Rijksuniversiteit Groningen na het behalen van haar master Ondernemingsrecht. Na een korte stage bij de afdeling Litigation van Baker McKenzie in Amsterdam is zij daar per 1 december 2017 als advocaat-stagiaire begonnen. Olga houdt zich binnen Litigation met name bezig met Commercial Litigation en Competition Litigation.

Rogier Huuskes

Rogier Huuskes – Fiscalist Corporate & International Tax

Rogier heeft in 2015 zijn bachelor Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Hij is vervolgens afgestudeerd aan de Universiteit Leiden na het behalen van de master Fiscaal Recht. In september 2016 is Rogier bij ons kantoor gestart op de afdeling Direct Tax. Hier houdt hij zich voornamelijk bezig met vragen van cliënten op het gebied van de vennootschapsbelasting en het formeel belastingrecht.

Aimée Bakker

Aimée Bakker – Recruiter

Aimée heeft de algemene bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Civiel Recht gedaan aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar master heeft zij stage gelopen op de afdeling Arbeidsrecht binnen Baker McKenzie. In 2018 is zij gestart als Recruiter bij Baker McKenzie en verantwoordelijk voor alle recruitmentevents en de instroom van alle studenten binnen het kantoor.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan