Reinier de Groot

Reinier werkt sinds juni vorig jaar als advocaat-stagiair op de praktijkgroep Corporate. In 2020 behaalde hij zijn master Ondernemingsrecht (aan de Zuidas) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens de bachelor heeft Reinier een half jaar in Canada gestudeerd. In zijn vrije tijd sport Reinier graag (wielrennen en hardlopen). Ook dineert hij graag – indien de maatregelen dit toelaten – met vrienden.


Isabel Rutten

Isabel werkt sinds vorig jaar als advocaat-stagiair op de praktijkgroep Litigation. In 2019 behaalde zij haar master Commercieel Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam, maar adviseert op dit moment voornamelijk op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht. In haar vrije tijd luistert Isabel veel podcasts, sport zij regelmatig en gaat ze graag naar het strand om met de hond te wandelen. Ook heeft Isabel tijdens haar bachelor een half jaar gestudeerd aan de Columbia University in New York.


Esmee Put

Esmee is recruiter bij Allen & Overy sinds september 2018. Daarvoor heeft ze het recruitmentteam van Allen & Overy al een jaar ondersteund als werkstudent. Zij is op dit moment verantwoordelijk voor alle interne, externe en vooral virtuele events en voor de aanname en begeleiding van student-stagiaires, studerend medewerkers en advocaat-stagiaires. Esmee heeft Rechten gestudeerd in Leiden en is vaak te vinden op de golfbaan, ijsbaan of op haar racefiets.

It’s Time.

Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa.

Zaken die er toe doen
Onze cliënten, van ondernemingen tot overheden, komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. Het gaat om complexe zaken op het gebied van fusies en overnames, alle mogelijke vormen van financieringen, governance & toezicht, en geschillen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeids-, bestuurs- en strafrecht.

Internationaal en echt Nederlands
We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk met 44 kantoren in 31 landen. Hierdoor kunnen we onze cliënten de hele wereld mee over nemen: in ruim de helft van onze zaken zijn drie of meer jurisdicties betrokken. Het komt regelmatig voor dat we vanuit Amsterdam procedures en teams over de hele wereld aansturen.

Tegelijkertijd zijn we qua expertise, breedte van ons aanbod en cultuur echt Nederlands, al sinds 1854. Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam, met meer dan 200 gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 34 partners, ondersteund door bijna 120 medewerkers.

Humor en lef
Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. We staan dichtbij onze cliënten en adviseren hen in de breedte. Daarbij durven we ons uit te spreken en keuzes te maken. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef.

Kom kennismaken
Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van onze unieke, interactieve inhousedagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op werkenbijallenovery.nl of neem contact op met Esmee Put via [email protected] of 020 674 1603.

It’s Time to find where you belong.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan