Robin Janssen

Robin Janssen is werkzaam bij de vakgroep Overheid en Onderneming, waar hij zich richt op het algemeen bestuursrecht en het omgevingsrecht. Robin studeerde af aan de Universiteit Leiden, waar hij binnen de master Rechtsgeleerdheid de richtingen European Law en Staats- en Bestuursrecht heeft gevolgd. Voorafgaand aan zijn indiensttreding bij AKD in Amsterdam was hij werkzaam als docent en onderzoeksmedewerker bij de afdeling Staats- en Bestuursrecht van de Universiteit Leiden.

Kristina Samardžić

Kristina is advocaat bij AKD en werkzaam bij de praktijkgroep Finance & Structuring. Zij is gespecialiseerd in ondernemingsrechtelijke en goederenrechtelijke vraagstukken, die betrekking hebben op grensoverschrijdende financieringstransacties (syndicated- en club-creditfaciliteiten, LMA-documentatie), acquisitiefinancieringen en herstructureringen. Ook geeft zij legal opinions af. Kristina heeft haar rechtenstudie Cum Laude afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Kristina spreekt de volgende talen: Servisch (Latijn en Cyrillisch), Kroatisch, Engels en Nederlands.

AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten.

Onze praktijk

We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam.

Er zijn ruim 280, notarissen en belastingadviseurs werkzaam in de volgende praktijkgroepen:

  • Arbeidsrecht
  • Belastingen
  • Banking & Finance/Corporate structuring
  • Bouw en Vastgoed
  • Europees en Mededingingsrecht
  • Intellectual Property & Technology
  • Corporate Litigation/Insolvency
  • M&A/Commercial Contracting
  • Overheid en Onderneming
  • Transport & Trade


Gedreven door ontwikkeling

De ontwikkeling van onze mensen vinden we enorm belangrijk. Natuurlijk kom je niet zomaar bij AKD binnen: we verwachten uitstekende studieresultaten, zelfstandigheid, ondernemerschap en een flinke dosis eigenheid. Maar als je eenmaal bij ons werkt, dan krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen via ons opleidingshuis AKDMY, plus de nodige persoonlijke begeleiding.

AKDMY

AKD biedt jou de kans je talent te ontwikkelen en een ijzersterk portfolio op te bouwen. Dat kan tot aan je afstuderen via ons opleidingshuis AKDMY. Wil je ook toetreden tot een exclusief gezelschap van studenten met een streepje voor? Meld je aan voor AKDMY Matching Day. Dan kijken we of wij bij jou passen en jij bij ons. Voor meer informatie verwijzen wij je naar: www.akdmy.nl

Meer weten?

Als starter kies je bewust voor een Benelux-topkantoor. Jouw frisse blik geeft de cliënt vaak een andere kijk op de zaak en je vecht graag voor jouw ideeën. Je hebt een uitgesproken mening, ook als het spannend wordt. Je houdt van aanpakken, no-nonsense en een steile leercurve. Sta je op scherp? Bel met Ingmar of Dion op 088 253 53 86 of mail naar [email protected]. Op www.werkenbijakd.nl en www.career.akd.eu vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan