Mr. Judith Bos

Meer dan 15 jaar ervaring als oplossingsgerichte mediator met het accent op:
arbeidszaken, familiezaken en strafzaken met name bij het MKB, de gezondheidszorg, gemeentelijke overheden en het onderwijs gespecialiseerd in online mediation en verbindende communicatie (geweldoze communicatie GC).

Ingrid Munneke

Vanaf 1999 werk ik als mediator in de noordelijke regio’s. Na mijn studie Psychologie en de specialisatie Jeugd- en GZ psycholoog heb ik vele jaren gewerkt als GZ en algemeen psychologe. Naast mijn werk heb ik  in de jaren ’80 de studie bedrijfskunde gedaan en is in 1988 haar bureau Munneke-Dusseldorp opgericht.

Harma Stevens

Ik werk   vanuit een persoonlijke, nuchtere en professionele benadering. Mijn kracht is dat ik objectief kan luisteren, de boodschap achter de woorden versta en kan waarnemen zonder oordeel. Ervaring leert dat strijdende partijen nl niet alleen de oorzaak zijn, maar ook de oplossing voor een conflict in zich dragen. Dat is soms confronterend, maar altijd helder en met respect voor beide partijen. Ik laat je zien waar de angel zit en begeleid je in een visie en aanpak om te komen tot een oplossing waar jullie als partijen je volledig in kunnen vinden.

Arike Tomson

Sinds 2018 ben ik als MfN-registermediator werkzaam, met een focus op mediation in de (semi) publieke sector en in governance. Ik maak daarbij dankbaar gebruik van mijn jarenlange ervaring binnen en met overheden en besturen.
Als co-mediator bij mediations van Judith, Ingrid en Harma verrijk ik mijn kennis en vaardigheden op de andere mediation terreinen.

Accent Mediation: Ervaren, Betrokken en Oplossingsgericht

Accent Mediation (www.accentmediation.nl) is een samenwerkingsverband van zelfstandige register-mediators en bestaat meer dan 15 jaar. De grote diversiteit in opleiding en werkervaring van de mediators van Accent Mediation zijn van grote meerwaarde en leiden tot succesvolle mediations. Met professionele en creatieve interventies komen de mediators zelfs in de meest vastgelopen situaties met de partijen tot een oplossing.

Het bureau is gespecialiseerd in:

  • Familiezaken (echtscheidingen, familieruzies). De kinderen staan daarbij altijd centraal.
  • Arbeidszaken (teamconflicten, zieke medewerkers, re-integratie, ontbinding van arbeidsovereenkomst)
  • Zakelijke geschillen (conflicten in maatschappen, vermogensverdeling)
    overheidszaken (tussen burger en overheid, beleidsbemiddeling, aanbestedingsgeschillen)
  • Bestuursgeschillen (van ondernemingen, verenigingen, NGO’s)
  • De mediators zoeken de verbinding, gaan oplossingsgericht en empathisch te werk en leveren altijd maatwerk.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan