Vicevoorzitter

Lees verder

 

 

 

Wil jij hoofdverantwoordelijk zijn voor de acquisitie van de JFV? Wil jij het contact onderhouden met kantoren, bedrijven en instellingen? En wil jij nieuwe partijen aanschrijven om de rechtenstudent een breed scala aan potentiële werknemers aan te kunnen bieden? Dan is de functie Vicevoorzitter echt iets voor jou!

Het verzorgen van de acquisitie voor de vereniging is een belangrijke en uitdagende taak waar je veel van leert. In mei start je met het maken van een sponsoroverzicht en het aanschrijven van een groot aantal kantoren, bedrijven en instellingen. Samen met de Commissaris JFV CarrièreBoard bezoek je in de zomer meer dan dertig kantoren waar de JFV in de afgelopen jaren mee heeft samengewerkt of waar jullie komend jaar de samenwerking mee aan willen gaan. Tijdens deze bezoeken door heel Nederland maak je kennis met de contactpersoon van de kantoren, bedrijven en instellingen en heb je de unieke kans om bij een groot aantal kantoren binnen te kijken.

Tijdens deze bezoeken wordt gezamenlijk gekeken naar de samenwerkingsmogelijkheden voor het aankomende studiejaar. Ieder kantoor, bedrijf of instelling heeft natuurlijk andere wensen. Het is jouw taak om de juiste sponsormogelijkheden te belichten en het kantoor een passend voorstel te doen. Uiteindelijk moeten er natuurlijk genoeg acquisitiegelden worden opgehaald voor de vereniging. En daarom heeft het je elke keer weer een goed gevoel als je een contract sluit!

Naast dat je zelf veel met acquisitie bezig bent, begeleid je ook een groot aantal commissies in de acquisitie. Veel commissies binnen de JFV hebben één of twee acquisitieposities. Als Vicevoorzitter bied je al deze acquisiteurs ondersteuning en leid je de acquisitie van commissies in goede banen. Het is ontzettend leuk om bij zoveel commissies betrokken te zijn.

Als Vicevoorzitter begeleid je naast alle acquisiteurs ook de Congrescommissie, Commissie Legal Experience en de Symposiumcommissie. Als begeleider sta je de commissieleden bij met raad en daad en ben je het eerste aanspreekpunt binnen het Bestuur. Wanneer het evenement eenmaal plaatsvindt ben jij de eindverantwoordelijke.

Tot slot neem je als Vicevoorzitter de taken van de Voorzitter waar, wanneer hij of zij afwezig is, en ondersteun de je Voorzitter in het uitvoeren van algemene, strategische beleid van de JFV.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan