Secretaris

Lees verder

Als Secretaris heb je zeer veelzijdige taken binnen het bestuur. De volgende zaken vallen onder de functie van secretaris:

  • Algemene secretariële werkzaamheden
  • Drukwerk
  • Bijhouden van het ledenbestand
  • Het beheren van de JFV Instagram
  • Begeleiding van de Pubcommissie, Galacommissie en Social Mediacommissie
  • Hoofdredacteur Juridisch Magazine ‘In Casu’

 

Allereerst ben je, zoals de naam doet vermoeden, verantwoordelijk voor de algemene secretariële werkzaamheden. Dit houdt onder andere in het versturen van verschillende kaartjes en het bijhouden van de inventaris op het JFV Hok. Daarnaast valt het notuleren van de Algemene ledenvergaderingen en de Bestuursvergaderingen hieronder.

Een groot gedeelte van de functie bestaat uit het begeleiden van al het drukwerk, dat gemaakt wordt binnen de JFV. Als Secretaris ben jij verantwoordelijk voor alle flyers, posters en brochures die gedrukt worden. Dit is een leuke taak, omdat je contact onderhoudt met alle commissies en zo de activo’s kunt aansturen om zo creatief mogelijk te zijn. Op deze wijze ben je vaak op de hoogte van het reilen en zeilen binnen alle commissies. Daarnaast kun je zelf ook al je creativiteit kwijt in het maken van het algemene verenigingsdrukwerk.

Met ruim 2500 leden is de JFV een van de grootste faculteitsverenigingen van Groningen en Nederland. Als Secretaris beheer jij het ledenbestand. Ook onderhoud jij het contact met de leden over hun lidmaatschap.

Verder beheer je als Secretaris de JFV Instagram. Omdat dit het snelst groeiende social media platform op het moment is, gaat hier veel aandacht naar uit. Je maakt het promotiemateriaal voor de verhalen en posts waarbij je, je creatief kan uitleven.

Tot slot begeleid je de In Casu redactie en drie commissies; de Pubcommissie, Galacommissie en Social Mediacommissie. Bij de In Casu Redactie ben jij als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor het Juridisch Magazine ‘In Casu’. De Pubcommissie organiseert twee pubquizen en een themaborrel. De Galacommissie organiseert het EBF/JFV Kerstgala wat een van de grootste gala’s van het noorden is. Bovendien zorgen zij ervoor dat het jaar feestelijk wordt afgesloten met het Festival. De Social Mediacommissie is verantwoordelijk voor alle foto’s, JFVlogs, aftermovies en het JFV Filmcollege. Jij begeleidt deze commissies bij hun werkzaamheden.

Kortom, de functie van Secretaris van de Juridische Faculteitsvereniging Groningen is een uitdagende en veelomvattende functie, waar je enorm veel creativiteit in kwijt kan!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan