Commissaris JFV CarrièreBoard

Lees verder

Als Commissaris JFV CarrièreBoard ben je de brug tussen de student en hun toekomst. Door middel van het platform JFV CarrièreBoard probeer je de Groningse rechtenstudent zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn of haar toekomstige loopbaan. Dat kan op allerlei manieren, dat maakt de functie erg divers!

Gedurende de hele zomer (en nog een gedeelte daarna) ben je samen met de Vicevoorzitter op pad door het hele land om met advocatenkantoren sponsorgesprekken te voeren voor de vereniging. Als een dynamisch duo is aan jullie de taak om de JFV zo goed mogelijk te verkopen en ervoor te zorgen dat alle activiteiten voor het komende jaar weer goed gefinancierd worden. Na de sponsorgesprekken heb je nog het hele jaar door contact met recruiters van kantoren, bedrijven en instellingen voor allerlei zaken.

Daarnaast heb je je eigen website, www.carriereboard.nl, en je eigen Facebookpagina, die je kan gebruiken om informatie aan studenten te verschaffen over activiteiten, stages en vacatures van kantoren, bedrijven en instellingen. Als Commissaris JFV CarrièreBoard zorg je ervoor dat de website up to date is en dat je de Facebookpagina aantrekkelijk houdt, zodat mensen op een positieve manier betrokken blijven bij JFV CarrièreBoard. Daarnaast ben je gedurende het jaar bezig de naamsbekendheid van JFV CarrièreBoard te vergroten via allerlei verschillende promotiemiddelen. Daarnaast beheer je de LinkedInpagina van de JFV.

Tevens hoort het begeleiden van commissies tot je takenpakket, een buitengewoon veelzijdige, uitdagende, maar erg leuke taak! De commissie JFV CarrièreBoard en de Bedrijven- en Instellingendagcommissie vallen onder jouw verantwoordelijkheid. De commissie JFV CarrrièreBoard organiseert door het jaar heen het Employment Event, de JFV CarrièreTour (vaak naar het westen), de JFV CarrièreTour (gewoon in Groningen), het Skills Event en overige recruitmentactiviteiten (bijvoorbeeld kantoorbezoeken). De Bedrijven- en Instellingendag organiseert (hoe kan het ook anders) de Bedrijven- en Instellingendag! Dit is het grootste juridische recruitmentevenement van Noord-Nederland met ongeveer 35 deelnemende kantoren, bedrijven- en instellingen.

Door kantoren is er steeds meer vraag naar digitale promotie. Als Commissaris JFV CarrièreBoard ben jij degene die ze in die behoefte voorziet. Of het nou mailings, banners of Instagramposts zijn, jij bent degene die er (met het door hen aangeleverde materiaal) een mooi product van maakt en het naar de studenten verzend. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ICT van de vereniging, zo beheer je de wachtwoorden van de commissies en ben jij degene die aangevlogen wordt als er technische problemen zijn.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan