Bestuur 2020-2021

Lees verder

Het wordt vaak gezegd: de studententijd is de mooiste tijd van je leven. Deze mooiste tijd van je leven bestaat niet uit alléén maar studeren. Het zijn ook de ervaringen die je tijdens je studententijd opdoet die dit tot een mooie tijd maken. Eén van die leerzame ervaringen kan een bestuursjaar zijn bij de Juridische Faculteitsvereniging Groningen.

Wat houdt het precies in, zo’n bestuursjaar? Een jaar lang vertegenwoordig en bestuur jij, samen met vijf anderen, de JFV. Een vereniging van zo’n 2500 leden, waarvan ruim 100 leden actief zijn binnen een van de vele commissies die de JFV rijk is. Van maandag tot en met vrijdag zit je op het JFV Hok.

Een bestuursjaar is zeer divers. Een van de taken is het begeleiden van commissies. Dit is erg leuk en leerzaam, zeker wanneer de grote dag van het evenement of de activiteit is aangebroken.

Naast het begeleiden van commissies, onderhoud je ook veel contacten met kantoren, andere besturen, hoogleraren en het Faculteitsbestuur. Bovendien is er ook een groot sociaal aspect, zoals het aflopen van constitutieborrels in Groningen, maar ook elders in het land bij zusterverenigingen.

Een bestuursjaar is intensief en dat schept een hechte band met je bestuursgenoten. Veel oud-besturen spreken elkaar nog wekelijks en sommigen gaan nog steeds op bestuursweekend! Uitraard heb je de mogelijkheid als bestuur nieuwe dingen voor de vereniging te bedenken en uit te voeren.

Kortom, genoeg mogelijkheden! Middels deze informatiebrochure krijg je wat meer inzicht in de verschillende bestuursfuncties.

Wil jij een mooi jaar beleven? Een jaar lang aan het hoofd staan van de Juridische Faculteitsvereniging? Samen met  vijf anderen een geweldig jaar neerzetten? Solliciteer dan nu voor het 113e Bestuur van de Juridische Faculteitsvereninging Groningen!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan