Secretaris

Lees verder

Als Secretaris heb je zeer veelzijdige taken binnen het bestuur. Je bent als Secretaris hoofdverantwoordelijke voor al het promotiewerk binnen de JFV. De functie van Secretaris is een functie waarin je al je creativiteit in kwijt kan!

Allereerst ben je, zoals de naam doet vermoeden, verantwoordelijk voor de algemene secretariële werkzaamheden. Dit houdt onder andere in de mailings, het versturen van de post en het bijhouden van de inventaris op het JFV Hok. Daarnaast valt het notuleren van de Algemene ledenvergaderingen en de Bestuursvergaderingen hieronder.

Een groot gedeelte van de functie bestaat uit het begeleiden van al het drukwerk, dat gemaakt wordt binnen de JFV. Als Secretaris ben jij verantwoordelijk voor alle flyers, posters en brochures die gedrukt worden. Dit is een leuke taak, omdat je contact

onderhoudt met alle commissies en zo de actieve leden kunt aansturen om zo creatief mogelijk te zijn. Op deze wijze ben je vaak op de hoogte van het reilen en zeilen binnen alle commissies. Daarnaast kun je zelf ook al je creativiteit kwijt in het maken van het algemene verenigingsdrukwerk. Naast het drukwerk help je de commissies ook met eventuele digitale promotie die geplaatst moet worden.

Met ruim 2900 leden is de JFV een van de grootste faculteitsverenigingen van Groningen en Nederland. Als Secretaris beheer jij het ledenbestand. Ook onderhoud jij het contact met de leden over hun lidmaatschap.

Verder beheer je als Secretaris de JFV Instagram. Omdat dit het snelst groeiende social media platform op het moment is, gaat hier veel aandacht naar uit. Jij bent het creatieve brein achter nieuwe ideeën voor de JFV Instagram! Je maakt samen met je bestuursgenoten het promotiemateriaal voor de verhalen en posts waarbij je, je creatief kan uitleven. Daarnaast ben jij eindverantwoordelijk voor de Instagram van de Bedrijven- en Instellingendagcommissie.

Tot slot begeleid je vier commissies: de Pubcommissie, Galacommissie, Social Mediacommissie en de In Casu redactie.

Bij de In Casu Redactie ben jij als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor het Juridisch Magazine ‘In Casu’. Daarnaast beheer je ook de In Casu de Podcast op Spotify.  De Pubcommissie organiseert twee pubquizen en een Silent Disco. De Galacommissie organiseert het JFV Kerstgala, wat een van de grootste gala’s van het noorden is. Bovendien zorgen zij ervoor dat het jaar feestelijk wordt afgesloten met het Festival. De Social Mediacommissie is verantwoordelijk voor alle foto’s, JFVlogs, aftermovies en het JFV Filmcollege. Jij begeleidt deze commissies bij hun werkzaamheden.

Kortom, de functie van Secretaris van de Juridische Faculteitsvereniging Groningen is een uitdagende en veelomvattende functie, waar je enorm veel creativiteit in kwijt kan!

Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan naar [email protected], of bel/stuur me een berichtje op 0641539615.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan