Commissaris
Carrière

Lees verder

Als Commissaris Carrière ben je de brug tussen de student en hun toekomst. Je hoofddoel is de Groningse rechtenstudent zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn of haar toekomstige loopbaan. Dat kan op allerlei manieren, dat maakt de functie erg divers!

Gedurende de hele zomer (en nog een gedeelte daarna) ben je samen met de Vicevoorzitter op pad door het hele land om met advocatenkantoren sponsorgesprekken te voeren voor de vereniging. Als een dynamisch duo is aan jullie de taak om de JFV zo goed mogelijk te verkopen en ervoor te zorgen dat alle activiteiten voor het komende jaar weer goed gefinancierd worden. Na de sponsorgesprekken heb je nog het hele jaar door contact met recruiters van kantoren, bedrijven en instellingen voor allerlei zaken.

Daarnaast heb je je eigen websitepagina, jfvcarriere.nl, die je kan gebruiken om informatie aan studenten te verschaffen over activiteiten, stages en vacatures van kantoren, bedrijven en instellingen. Als Commissaris Carrière zorg je ervoor dat de website up to date is, zodat mensen op een positieve manier betrokken blijven bij het carrièreaspect van de JFV. Daarnaast ben je gedurende het jaar bezig de naamsbekendheid van JFV Carrière te vergroten via allerlei verschillende promotiemiddelen. Ook beheer je de LinkedInpagina van de JFV.

Tevens hoort het begeleiden van commissies tot je takenpakket, een buitengewoon veelzijdige, uitdagende, maar erg leuke taak! De Carrièrecommissie, de Bedrijven- en Instellingendagcommissie en de Goede Doelencommissie vallen onder jouw verantwoordelijkheid. De Carrièrecommissie organiseert de Skills Week en de Recruitment Tour. Tijdens deze evenementen krijgen studenten de kans praktische vaardigheden op te doen en in contact te komen met werkgevers. De Bedrijven- en Instellingendag organiseert (hoe kan het ook anders) de Bedrijven- en Instellingendag! Dit is het grootste juridische recruitmentevenement van Noord-Nederland met ongeveer 35 deelnemende kantoren, bedrijven- en instellingen. De Goede Doelencommissie is een eerstejaarscommissie en organiseert het hele jaar acties voor het goede doel.

Door kantoren is er steeds meer vraag naar digitale promotie. Als Commissaris Carrière ben jij degene die ze in die behoefte voorziet. Of het nou mailings, banners of Instagramposts zijn, jij bent degene die er (met het door hen aangeleverde materiaal) een mooi product van maakt en het naar de studenten verzendt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ICT van de vereniging. Dit is een verrassende en uitdagende taak! Je beheert alle mailaccounts en de wachtwoorden van de commissies. Daarnaast heb jij contact met de websitebouwer en ben jij degene die aangevlogen wordt als er technische problemen zijn.

Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan naar [email protected], of bel/stuur me een berichtje op 0646907581.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan