Vicevoorzitter

Lees verder

Wil jij hoofdverantwoordelijk zijn voor de acquisitie van de JFV? Wil jij het eerste contact zijn voor kantoren, bedrijven en instellingen? En wil jij nieuwe partijen aanschrijven om de rechtenstudent een breed scala aan potentiële werknemers aan te kunnen bieden? Dan is de functie Vicevoorzitter echt iets voor jou!

Het verzorgen van de acquisitie voor de vereniging is een uitdagende taak waar je veel van leert. Het is belangrijk dat je verantwoordelijk bent, nauwkeurig werkt en een vlotte babbel hebt. In mei start je met het maken van een sponsoroverzicht en het aanschrijven van een groot aantal kantoren, bedrijven en instellingen. Samen met de Commissaris Carrière bezoek je in de zomer meer dan veertig kantoren waar de JFV in de afgelopen jaren mee heeft samengewerkt of waar jullie komend jaar de samenwerking mee aan willen gaan. Deze Westenronde is een van de hoogtepunten van je functie. Tijdens deze bezoeken door heel Nederland maak je kennis met de contactpersoon van de kantoren, bedrijven en instellingen en heb je de unieke kans om bij een groot aantal kantoren binnen te kijken. Je bespreekt tijdens deze gesprekken de samenwerkingsmogelijkheden voor het aankomende studiejaar. Samen zorgen jullie ervoor dat het kantoor met de JFV wil samenwerken en belicht je

de juiste sponsormogelijkheden. Vervolgens is het aan jou om een passend voorstel te doen. Ieder kantoor, bedrijf of instelling heeft weer andere wensen. Uiteindelijk moeten er natuurlijk genoeg acquisitiegelden worden opgehaald voor de vereniging. Het geeft je daarom elke keer weer een goed gevoel als je een contract sluit!

Naast dat je zelf veel met acquisitie bezig bent, begeleid je gedurende het jaar ook een groot aantal commissies in de acquisitie. Veel commissies binnen de JFV hebben één of twee acquisitieposities. Als Vicevoorzitter bied je al deze acquisiteurs ondersteuning en leid je de acquisitie van commissies in goede banen. Het is ontzettend leuk om bij zoveel commissies betrokken te zijn.

Verder begeleid je als Vicevoorzitter naast alle acquisiteurs ook de Congrescommissie, de Commissie Legal Experience en de Symposiumcommissie. De Congrescommissie organiseert het Groninger Juristen Congres, de Commissie Legal Experience het internationaal studieproject, en de Symposiumcommissie het symposium en twee kroegcolleges. Als begeleider sta je deze ouderejaarscommissies bij met raad en daad en ben je het eerste aanspreekpunt binnen het Bestuur. Wanneer het evenement eenmaal plaatsvindt, ben jij de eindverantwoordelijke.

Tot slot neem je als Vicevoorzitter de taken van de Voorzitter waar, wanneer hij of zij afwezig is, en ondersteun de je Voorzitter in het uitvoeren van algemene, strategische beleid van de JFV.

Kortom, het is een afwisselende functie waar je zowel extern veel contact hebt met recruiters, als intern met de commissies.

Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan naar [email protected], of bel/stuur me een berichtje op 0618683757.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan