Commissaris
Studiefaciliteiten

Lees verder

Als Commissaris Studiefaciliteiten ben jij hét contact als het gaat om de studenten. Zo regel jij alles voor wat betreft studiegerelateerde zaken, maar daarnaast nog veel meer! 

Als Commissaris Studiefaciliteiten ben je allereerst verantwoordelijk voor de JFV Studiewinkel. Hierdoor ben je als Commissaris Studiefaciliteiten daar geregeld aanwezig. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat elke student samenvattingen en oefenpakketten kan kopen. Het studiegedeelte van de JFV Website ligt ook in jouw handen. Zo moet de webshop up-to-date blijven en dienen de collegeaantekeningen en uittreksels op de website te worden gezet. Tevens heb je contact met Slim Academy, de partij waarmee de JFV samenwerkt omtrent samenvattingen. Samen met hen voorzie jij de studenten van kwalitatief goede samenvattingen, zorg je ervoor dat ze op tijd in de Studiewinkel liggen en heb je veel contact over de promotie,

het aanbod en het verloop van de samenwerking. Daarnaast zorg je ervoor dat er studiemateriaal in de winkel ligt, denk daarbij aan pennen, tabjes en JFV Flashcards.

Door al deze taken heb je nauw contact met de commissie Studiefaciliteiten. Zij zorgen ervoor dat er elk blok weer schrijvers en (tweede) correctoren worden gevonden om collegeaantekeningen en uittreksels te schrijven en te checken. De afhandeling van de contracten met de schrijvers ligt verder bij jou. Daarnaast ben jij samen met de commissie verantwoordelijk voor het organiseren van tentamentrainingen en cursussen.

Naast bovenstaande commissie, begeleid je nog drie andere commissies. Met de Kleine Reis leef je toe naar excursies als Den Haag en naar de Driedaagse reis binnen Europa. De Eerstejaarscommissie piekt op drie andere momenten: de Facultaire Introductie, het StudieStartGroep Eerstejaarsdiner en het JFV Openingsfeest en tot slot het Eerstejaarssymposium. Daarnaast begeleid je de Activity Committee. De Activity Committee is een commissie met zowel Nederlandse als internationale studenten. Jij helpt samen met de commissie met het internationaliseren van de JFV. Zo organiseren zij onder andere excursies, een pubquiz, een publecture en een feest voor niet-Nederlandssprekende studenten. Hierdoor ben jij het contact persoon voor de International Office.

Over de levering in de verkoop van de boeken heb jij contact met de leverancier.

Voordat boeken kunnen worden besteld, moet er bij de vakgroepen worden geïnformeerd welke literatuur is voorgeschreven. De boekenmarkt moet goed verlopen en dit vergt nodige voorbereiding. Tot slot heb je nauw contact met de partij omtrent tentamentrainingen. Samen met hen voorzie jij de studenten van tentamentrainingen voor een zo laag mogelijke prijs.

Voor bovenstaande activiteiten van de commissies, de Studiewinkel en boekenverkoop overleg je met de Secretaris over de PR. Daarnaast heb je contact met de Vicevoorzitter over de sponsoring van de collegeaantekeningen en uittreksels. Tevens hou je samen met de Penningmeester de financiën van de Studiewinkel en Lawbooks in de gaten. Met de Secretaris overleg je over de vormgeving van bijvoorbeeld posters.

Kortom: Commissaris Studiefaciliteiten is een uitdagende functie waarin je samenwerkt met je bestuursleden, commissies, externe contacten, maar waar je ook vele individuele taken hebt.

Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan naar [email protected], of bel/stuur me een berichtje op 0683157317.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan