Naomi Bunt

Naomi is Recruiter bij Hogan Lovells en is hiervoor werkstudent geweest bij HR en Employment binnen kantoor. Zij houdt zich onder andere bezig met de aanname en begeleiding van werkstudenten en student-stagiairs en het organiseren en bijwonen van recruitment events. Naomi heeft zowel haar bachelor rechtsgeleerdheid als haar master arbeidsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd.

Famke Rothstegge

Famke is na haar werkstudentschap gestart als advocaat-stagiaire Employment. Zij houdt zich bezig met de arbeidsrechtelijke begeleiding van internationale fusies en overnames en adviseert cliënten onder andere over medezeggenschap, beloningsvraagstukken en harmonisering van arbeidsvoorwaarden. Famke heeft ook in Groningen gestudeerd en heeft hier haar bachelor rechtsgeleerdheid en masters arbeidsrecht, ondernemingsrecht en strafrecht gevolgd.

Femke van der Eijk

Femke is Legal Advisor bij onze Privacy & Cybersecurity unit en adviseert onze cliënten onder andere over wereldwijde cyberaanvallen en datalekken, AVG compliance, (internationale) doorgifte en uitwisseling van persoonsgegevens en cookies. Zij heeft haar bachelor International Law in Leiden gevolgd en hierna haar master European Law aan de UvA afgerond.

Kantoorprofiel Hogan Lovells

Hogan Lovells behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren en heeft meer dan 47 kantoren verspreid over verschillende continenten. Wereldwijd werken meer dan 2600 juristen bij Hogan Lovells waarvan circa 60 advocaten, (kandidaat-) notarissen, fiscalisten en paralegals in Amsterdam. Hierdoor biedt Hogan Lovells Amsterdam “the best of both worlds”; het combineert een high quality global omgeving met de voordelen van een kantoor met een informele sfeer en korte lijnen.

Innovation, Diversity & Inclusion en Responsible Business zijn belangrijke prioriteiten voor ons kantoor. Hogan Lovells behoort tot de top 5 van meest innovatieve advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa. Wij blijven ervoor zorgen dat de samenstelling van onze medewerkers een goede weerspiegeling is van de rijke diversiteit van onze cliënten en de maatschappij. Het doen van pro bono- en vrijwilligerswerk zit in het DNA van onze mensen. Op deze manier nemen we onze verantwoordelijkheid om iets terug te geven aan de maatschappij.

Bij Hogan Lovells kun je alle kanten op. Naast de mogelijkheden tot het werken als advocaat-stagiaire, kandidaat-notaris of fiscalist bieden wij de mogelijkheid tot het lopen van een kantoorbrede studentstage. Tijdens je student-stage draai je acht weken fulltime mee binnen onze internationale rechtspraktijk. Je wordt hierbij zoveel mogelijk betrokken bij lopende zaken van verschillende Business Units, waarbij je meegaat naar besprekingen en eventuele zittingen.

Wij zijn daarnaast altijd op zoek naar werkstudenten die gedurende drie maanden circa twee dagen per week aan de slag gaan bij één van onze Business Units. In Amsterdam vind je de Business Units IPMT, Privacy & Cybersecurity, Litigation, Global Regulatory, Corporate M&A (en Notary), Banking & Finance, Tax en Employment. Je taken als werkstudent zijn breed en divers, variërend van het analyseren van diverse juridische vraagstukken, het schrijven van interne memo’s, blogs en conceptadviezen, tot het voorbereiden van presentaties.

Als student ben je uiteraard welkom bij al onze sociale activiteiten. Hierdoor komt alles aan bod en krijg je een goed beeld van hoe het is om onderdeel te zijn van Hogan Lovells!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze recruiter Naomi Bunt via [email protected] of bel naar 020-5533660.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan