Amber Corman

Tijdens mijn studie ben ik gestart met een baan bij Univé Rechtshulp. Na het behalen van mijn master ben ik doorgegroeid naar een andere functie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen en wordt daarbij goed begeleid. Een werkgever waar je snel veel juridische kennis en vaardigheden ontwikkelt dus! De informele werksfeer zorgt ervoor dat ik hier nu zo’n 3,5 jaar met veel plezier werk.

Bastiaan Tuinstra

In de laatste fase van mijn studie ben ik begonnen met mijn baan als juridisch medewerker bij Univé Rechtshulp, ik werk er inmiddels 2,5 jaar. Ik ervaar Univé Rechtshulp als een warm bad. Vanaf het begin af aan is er goede begeleiding om de werkzaamheden je eigen te maken, maar ook daarna zijn collega’s erg behulpzaam. Er is altijd ruimte om advies te vragen of te sparren, dat maakt het werken bij Univé Rechtshulp laagdrempelig. Naast de eigenlijke werkzaamheden is er ook ruimte om met projecten binnen het team bezig te zijn. Dit maakt het werken bij Univé Rechtshulp erg divers.

Sam ter Wal

Univé Rechtshulp is een organisatie waar alle afdelingen graag met elkaar samenwerken. Dagelijks hebben wij te maken met nagenoeg alle rechtsgebieden. Daarnaast doen zich talloze doorgroeimogelijkheden voor binnen het bedrijf. Iedere dag is een nieuwe uitdaging. Al meer dan vier jaar ga ik met enorm veel plezier naar het werk!

Werken als Legal Professional bij Univé Rechtshulp?

De grootste juridische werkgever van Noord-Nederland zit in Assen

Met zo’n 260 medewerkers, waarvan 150 juristen, is Univé Rechtshulp de grootste juridische werkgever van Noord Nederland. Met 70.000 klantvragen per jaar en 30.000 dossiers zijn we zeer deskundig op de rechtsgebieden waarin we werken: arbeidsrecht, consument, wonen & bestuursrecht, letsel en verkeer, particulier en zakelijk.

Kom bij ons werken en geef je juridische loopbaan een vliegende start!

Tijdens je studie Rechten kun je vanaf je tweede studiejaar voor een bijbaan of als stagiair al bij ons terecht. Als je je studie afrondt bieden we je veel doorgroeimogelijkheden. Zowel in de breedte, naar meerdere rechtsgebieden, als in diepte, als specialist. Eenmaal bij ons aan boord leiden we je intern verder op. Je leert jezelf en je eigen stijl kennen, maar ook die van de klant. Hierdoor stel je als juridisch professional de juiste vragen en ben je vaardig in het inschatten en behandelen van de juridische problemen. Met de combinatie van je klantvaardigheid en je juridische kennis kun je elke zaak praktisch en efficiënt oplossen maar schuw je het toepassen van de juridische instrumenten ook zeker niet.

Kom binnen bij ons Juridisch Advies Centrum 

Het Juridisch Advies Centrum (JAC) is “onze voordeur”. Alle klantvragen van alle rechtsgebieden komen hier binnen. In het JAC doe je de intake en bekijk je of je de klant met een juridisch advies al verder kunt helpen. Veel collega’s beginnen in het JAC. Hier leg je je basis voor een carrière bij Univé Rechtshulp. Het JAC heeft daarom een mooi en gedegen opleidingsplan. Als je met je leergierigheid, klantvaardigheid en je proactieve houding hebt laten zien dat je het in je hebt dan is doorgroeien naar onze backoffice mogelijk.

Graag bij ons werken als legal professional? 

Per kwartaal starten we met een opleidingsgroep in ons JAC. Wil jij de juridische dienstverlening in, wil je je specialiseren in één van de rechtsgebieden waar wij actief in zijn en ben je flexibel en steady genoeg om onze klanten bij te staan? Houd dan de JFV Carrière in de gaten!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan