Anne Engelage – HR-adviseur

Na een loopbaan als juridisch secretaresse binnen TRIP Advocaten Notarissen heb ik in 2007 de overstap naar HRM gemaakt; in eerste instantie in een leidinggevende rol en sinds september 2019 in de functie van HR-adviseur. Zaken waar ik mij in de dagelijkse praktijk mee bezig houd zijn o.a. de studentstages, de arbeidsmarktbenadering en de activiteiten met betrekking tot de diverse studieverenigingen. Wil je meer informatie over studentstages, dan kun je mij altijd bellen of mailen!

Joris Bonjer

Joris begon als advocaat bij TRIP Advocaten Notarissen. Daarna werkte hij ruim zeven jaar als consultant voor een juridische detacheerder. Nu is hij weer terug bij TRIP en houdt hij zich als manager bedrijfsvoering dagelijks bezig met ons HRM, marketing en business development beleid. Als oud-advocaat weet Joris hoe het is om als jurist bij TRIP aan de slag te gaan. ‘Als beginnend advocaat of kandidaat-notaris komt er veel op je af. Vanuit mijn eigen ervaring vind ik het een geweldige uitdaging om onze jonge collega’s daarbij te begeleiden.’ Joris vertelt je graag meer over de mogelijkheden om bij TRIP aan jouw juridische loopbaan te beginnen.

Lisa Helfrich

Lisa maakt onderdeel uit van de sectie arbeidsrecht en pensioen. Lisa houdt zich bezig met uiteenlopende onderwerpen, zoals zaken op het gebied van ontslag, arbeidsongeschiktheid/re-integratie, collectief arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Lisa staat zowel werkgevers als werknemers bij. Al gedurende de studie ontstond haar liefde voor arbeidsrecht. Voor Lisa maakt de combinatie van menselijke en juridische aspecten het arbeidsrecht interessant en uitdagend.

Lisa is in het najaar van 2020 als student-medewerker bij TRIP gestart. In de zomer van 2022 is zij afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en in augustus 2022 is zij beëdigd en als advocaat gestart.

Mark Brandsma

Mark is als advocaat werkzaam binnen de sectie ondernemingsrecht. Hij is een gedreven advocaat die zich in de dagelijkse praktijk bezighoudt met diverse privaatrechtelijke onderwerpen, waaronder het (commerciële) contractenrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht.

Mark heeft in het voorjaar van 2020 een studentstage bij TRIP gelopen en is vanuit deze stage als student-medewerker bij TRIP aan de slag gegaan. Medio 2022 heeft hij zijn studie rechtsgeleerdheid afgerond en is in augustus tot advocaat beëdigd.

Over TRIP Advocaten Notarissen

TRIP is marktleider van Noord-Nederland. Verspreid over kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen steken onze ruim 80 juristen de handen uit de mouwen voor onder andere ondernemingen, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Onze professionals hebben verschillende achtergronden en specialismes, maar ook ten minste één overeenkomst: passie voor hun vak. Het zijn betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij TRIP betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt telkens opnieuw uit onafhankelijk onderzoek van diverse bureaus. De mix van aanstormend talent en senioriteit zorgt voor een inspirerende dynamiek.

Studentstage

Een studentstage bij TRIP biedt jou een mooie manier om erachter te komen hoe het is om straks als advocaat of kandidaat-notaris te werken. Want je wilt toch graag weten hoe het eigenlijk is om op een advocaten- en notariskantoor te werken, welke werksfeer bij jouw persoonlijkheid past en welke specialisatie jouw voorkeur heeft. Wij bieden eind bachelor- en masterstudenten Nederlands recht en notarieel recht de mogelijkheid om twee maanden lang met ons mee te lopen. Je wordt begeleid door een advocaat of kandidaat-notaris met een aantal jaren ervaring en je werkt samen met verschillende stagiairs en medewerkers. Uiteraard ben je van harte welkom bij lunchbijeenkomsten en kantooruitjes. Zo kunnen we elkaar ook van een andere kant leren kennen.

Een kijkje in de keuken waarbij je ervaart hoe het er bij TRIP aan toegaat.

Student-medewerker
Van tijd tot tijd heeft TRIP vacatures voor studenten die naast hun studie graag in de advocatuur of het notariaat willen werken. Als student-medewerker ben je één dag per week werkzaam in een ondersteunende functie. Bekijk onze openstaande vacatures voor de actuele mogelijkheden. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook ([email protected] (advocatuur) / [email protected] (notariaat).

Interesse?
Heb je interesse in een studentstage bij TRIP? Stuur dan een motivatiebrief of e-mail met je curriculum vitae en ongeschoonde cijferlijst naar [email protected]

Solliciteren na je studie?
Heb je je studie inmiddels afgerond en wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief, vergezeld van je cv en ongeschoonde cijferlijst naar Joris Bonjer ([email protected]), tel.nr.: 06-53765840.

TRIP Advocaten Notarissen is ook te volgen via LinkedIn en Instagram.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan