Daniël Muis

Daniël werkt ruim 2 jaar bij Stibbe op de afdeling Real Estate and Construction. Voordat Daniël bij Stibbe startte, woonde en studeerde hij in Groningen. Hier volgde hij de bachelor Internationaal en Europees recht en de master Privaatrecht aan de RUG. Na zijn bachelor deed Daniël een bestuursjaar bij de JFV Groningen. Vanuit de JFV en door de masterclass STBB2NY is Daniël met Stibbe in contact gekomen. Daniël is voor een jaar gewisseld naar de afdeling Commercial Litigation.

Anna-Belle de Blanken

Anna-Belle is nu zo’n anderhalf jaar werkzaam bij Stibbe op de afdeling Real Estate. Hiervoor heeft zij zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid en de masters Ondernemingsrecht en Strafrecht – met veel plezier – aan de RUG gevolgd. Tijdens haar master is ze onder meer actief geweest bij het S.G.O.R. en zodoende met Stibbe in contact gekomen.

Eva Boertje

Eva werkt als als Recruiter bij Stibbe. In deze rol houdt zij zich samen met de andere Recruiter, Jolien Gesink, bezig met de werving & selectie van studenten. Hierbij komt onder andere het deelnemen aan events (zoals de Bedrijven- en Instellingendag), het organiseren van kantoorbezoeken, Stibbe Talks en de masterclasses STBB2NY en London Calling en het voeren van sollicitatiegesprekken voor student-stages en juridisch-assistentschappen kijken. Eva heeft een achtergrond in Marketing en communicatie. Hopelijk tot op de Bedrijven- en Instellingendag!

Connect to grow.

Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam, Londen of New York! Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de (fiscale) advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt twee of drie maanden. Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.

Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je masterscriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assistent. Voor minimaal drie maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire of beginnend junior-medewerker. Zo leer je de praktijk van de advocatuur of het notariaat nog beter kennen. En ben je perfect voorbereid op je toekomst als junior-medewerker.

Bekijk onze agenda op werkenbijstibbe.nl voor oriënterende evenementen of solliciteer via een van de sollicitatieformulieren op de website. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met Eva Boertje ([email protected], 06-50055674).

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan