Marianne Riemersma

Door mens en organisatie op de juiste wijze met elkaar te verbinden zorgt HR manager Marianne Riemersma ervoor dat iedereen bij PlasBossinade zijn werk op een kwalitatief hoogstaande en aangename wijze kan doen.

Esmay Brouwer

Esmay Brouwer is sinds begin 2019 werkzaam bij PlasBossinade. Als advocaat houdt Esmay zich voornamelijk bezig met bestuursrecht, meer in het bijzonder omgevingsrecht en fiscaal recht.

Marleen van Mourik

Marleen van Mourik is sinds 2011 werkzaam in het aansprakelijkheidsrecht en sinds 2015 is zij advocaat aansprakelijkheidsrecht. Zij houdt zich vooral bezig met zaken op het gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, gezondheidsrecht en tuchtrecht.

PlasBossinade
PlasBossinade is een toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor in Noord-Nederland, waar de medewerkers de relatie leggen tussen recht en realiteit door te zoeken naar praktische, werkzame oplossingen. Elke advocaat en notaris is specialist op een bepaald rechtsgebied, maar wordt ook regelmatig betrokken bij andere specialismen. Door op deze manier gebruik te maken van ieders kwaliteiten, specialisme en stijl behartigt PlasBossinade de belangen van klanten op de beste mogelijke manier.

De klanten van PlasBossinade zijn ondernemingen, overheden en instellingen, maar ook particulieren weten de weg naar het kantoor te vinden. Bij PlasBossinade is iedereen anders: originaliteit, authenticiteit en creativiteit worden aangemoedigd.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan