Jentze Crom – Advocaat Strafrecht 

Jentze was naast zijn onderdeel van de congrescommissie van SGOR. Jentze behaalde de master Nederlands Recht met specialisaties Ondernemingsrecht, Privaatrecht en Strafrecht in Groningen. Hij specialiseert zich sinds zijn start in februari 2022 in het civiele Strafrecht. Hiervoor was hij werkzaam bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen.

Rick Vlaskamp – Werkstudent Ruimte & Milieu

Rick bevindt zich in de afrondende fase van de master Staats- en Bestuursrecht in Groningen. Tijdens zijn studie heeft hij verschillende commissies verricht bij Aegir en was hij wedstrijdroeier. Ook was hij voorzitter van de Studenten Organisatie Groningen. Rick startte in september als student-stagiair bij Pels Rijcken en is aangebleven als werkstudent.

Jet van Os – Recruiter

Jet is verantwoordelijk voor het sollicitatieproces van studenten en starters en begeleiding van student-stagiaires en werkstudenten. Ook organiseert zij activiteiten voor studenten en net-afgestudeerden. Binnen Pels Rijcken is Jet lid van de barcommissie, de mr. Z.-commissie, de Junior Board en de student-stagiaire commissie van kantoor.

Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen het belang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne.

Meesterschap
Wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. We doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten… het echte werk. Als je ergens het juridische vak goed leert, dan is het bij Pels Rijcken. Zowel in de advocatuur als in het notariaat.

Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat of notaris nog meer belangrijk zijn? Jouw persoonlijke ontwikkeling, vinden wij. We zorgen dat je brede vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ houdt niet op na je stagiaireperiode, maar blijft je gehele carrière doorgaan.

Kennismaken
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage, neem deel aan de maandelijkse bijeenkomst, Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass.

Wil je meer weten over deze activiteiten of de meest recente vacatures? Kijk dan op onze website of neem contact op met één van onze recruiters.

Bezoek ook onze Instagram en LinkedInpagina. Wil je meer weten, neem dan contact op met één van onze recruiters.

Floor Koch

06-57671842

  Jet van Os

 06-83267707

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan