Dhr. S. Kleinhuis

Na de studie aan de RUG (Togamaster) ben ik gestart met het landelijke OM-traineeship. Daarna heb ik bij het Functioneel Parket gewerkt als milieusecretaris en nu ben ik adjunct-officier van justitie/Plv. officier van justitie enkelvoudige zittingen bij Parket Noord-Nederland. Ik zit bijvoorbeeld op ZSM en ben officier bij de politierechterzittingen.

 

Mevr. R. Tazib

Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de richting van internationaal publiekrecht + civiel-effect. Sinds 2017 werk ik in afwisselende functies bij het Openbaar Ministerie. Momenteel ben ik werkzaam als beleidsmedewerker bij het team Intelligence op de afdeling Beleid en Strategie. Dit team houdt zich bezig met intel-gestuurde informatie en preventie.

 

Mevr S. Broekstra

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de RUG. Heel bewust heb ik alleen een master strafrecht gedaan. Ik vond en vind het strafrecht het mooiste en boeiendste rechtsgebied dat er is. Tijdens mijn afstuderen werd ik getipt door een Hoogleraar op een vacature bij het OM. Sindsdien ben ik voornamelijk werkzaam geweest bij het OM. In 2020 ben ik gestart met de opleiding tot officier van justitie en later dit jaar hoop ik dit traject af te ronden.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan