mr. H.C. (Hillie) Lunter | Advocaat  | Curator, Faillissementsrecht, Ondernemingsrecht en Privacyrecht

Hillie Lunter (advocaat sinds 2005) wordt regelmatig benoemd als curator in faillissementen. Zij behaalde de post-academische opleiding Insolventierecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en de specialisatieopleiding Vennootschaps – en Ondernemingsrecht bij Grotius. Hillie Lunter is voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (M.O.S.), lid van VNO NCW Noord, waar zij voorzitter is van de Noordgang Drachten Dokkum Oost.

mr. Ellen Jager | Advocaat Faillissementsrecht, Ondernemingsrecht

Ellen studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie ondernemingsrecht en privaatrecht. Haar scriptie over ‘De grenzen van insolventieclausules’ is beoordeeld met een acht. Zij heeft haar master Cum Laude afgesloten. Ook volgde ze het Honours College bachelor programma aan de Rijksuniversiteit Groningen, in het kader waarvan ze een Summer school aan de universiteit van Genève heeft gevolgd. Ellen heeft tijdens haar studie onder andere gewerkt als huiswerkbegeleider en bijlesdocent voor middelbare scholieren. Gedurende haar master was Ellen verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen als werkgroepsdocent Romeins recht.

mr. S (Sarah) de Recht | Advocaat
Financieel recht 

Sarah studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Ondernemingsrecht. Na haar studie is zij gaan werken in de bancaire sector waar zij de laatste jaren werkte als specialist op het gebied van zakelijke kredietverlening. Hier is dan ook haar interesse voor het Financieel Recht ontstaan. Door deze ervaringen weet ik goed wat er speelt in de bancaire wereld. In haar vrije tijd is zij onder andere actief als official voor de Nederlandse paardensportbond.

Fijn dat we kennismaken. Wij zijn yspeert advocaten. 

Yspeert advocaten met vestigingen in heel Noord-Nederland heeft een moderne en onderscheidende visie op de advocatuur en de zakelijke juridische dienstverlening. Van oudsher is een advocatenkantoor een opgetelde som van individuele praktijken. Bij grotere kantoren zijn deze praktijken uitgegroeid tot secties.

Wat merk jij hiervan? 

Wanneer je bij ons komt werken dan ervaar je gelijkwaardigheid in het team.  Jouw kwaliteiten en expertise worden door het team ingezet. Nieuwe opdrachten krijg je van cliënten en het team, vanwege jouw skills. Commerciële activiteiten ontplooien we samen. Jouw kwaliteit wordt altijd benut en je hoeft bij ons niet te doen waar je niet goed in bent. Je werkt met regelmaat samen voor grotere opdrachten en ervaart dan de meerwaarde en de energie van het team. Kwaliteit staat bij ons voorop en dus is er altijd ruimte voor kennisoverdracht, opleiding en groei.

Hoe werken we? 

Van oudsher zijn advocaten gewend om naast elkaar, ieder binnen zijn eigen rechtsgebied, aan eigen dossiers te werken. Een advocatenkantoor is dan een opgetelde som van individuele praktijken. Wij kiezen voor een samenwerkende organisatie met een duidelijke visie en werken als team samen aan het beste resultaat voor onze cliënten. Gericht op een duurzame relatie die structureel toegevoegde waarde moet hebben voor de cliënt.

Waar onze cliënt behoefte aan heeft beschouwen wij als een vraag gesteld aan het kantoor en niet aan een individuele advocaat. Onze mensen kennen elkaars sterke kanten, specifieke expertise en het klantbelang van teamwerk. Zo komt de vraag altijd bij de best daarvoor gekwalificeerde medewerkers. Daarin zijn we – dat durven we wel te zeggen – uniek.

De mensen bij yspeert advocaten 

Het succes van ons kantoor begint bij onze collega’s. Door een samenwerkend team met verschillende types, karakters en kwaliteiten, bereiken wij het beste resultaat voor onze cliënten. Wij geloven in een veelzijdig team. Een team waarin ondernemende, intellectuele, beschouwende, doorpakkende, onderzoekende, enthousiaste, vasthoudende, sociale, extraverte en introverte collega’s zich thuis voelen. Jij haalt bij ons het beste uit jezelf door op gelijkwaardige wijze samen te werken, zonder onderlinge concurrentie. Geen urendruk maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen.

Herken jij jezelf in onze visie? En zoek je daarnaast een team hardwerkende specialistische collega’s die de week graag afsluiten met een vrijdagmiddag borrel?

Yspeert advocaten staat klaar om nader kennis met je te maken.

Kijk voor meer informatie op onze website. www.yspeert.nl 

Herken jij jezelf in onze visie? En zoek je daarnaast een team hardwerkende specialistische collega’s die de week graag afsluiten met een vrijdagmiddag borrel?

Yspeert advocaten staat klaar om nader kennis met je te maken. Kijk voor meer informatie op onze website. www.yspeert.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan