Kirsten Menger

Kirsten is sinds juli 2021 werkzaam als HR/Recruitment Assistant in het HR team van Norton Rose Fulbright. Daarvoor heeft Kirsten de Master HRM in Groningen afgerond. Heb je na de Bedrijven- en Instellingendag nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij ons kantoor? Neem dan gerust contact op via [email protected] of (020) 462 9333. We vertellen je graag meer tijdens een informeel kopje koffie.

Jill Kouwenhoven

Jill is sinds september 2022 het HR team in Amsterdam komen versterken als HR/Recruitment Assistant. Zij is nog bezig met haar studie HRM en doet ervaring op in de praktijk bij Norton Rose Fulbright. Jill is ook aanwezig op de Bedrijven- en Instellingendag en kijkt ernaar uit om jou op 10 februari te ontmoeten! Hopelijk tot dan!

Naomi Schuitema

Naomi is sinds mei 2018 werkzaam als Advocaat in het IP/IT team van Norton Rose Fulbright, waar zij zich met name bezig houdt met gegevensbeschermingsrecht en cyber incident response. Naomi heeft zelf ook in Groningen gestudeerd en hier de Master Nederlands Recht met specialisatie in Privaatrecht afgerond

Joël Lozeman

Joël is vanaf 1 november jl. als Advocaat werkzaam bij Norton Rose Fulbright. Hij maakt deel uit van het Banking & Finance team en houdt zich in het bijzonder bezig met (internationale) herstructureringen. Joël heeft de master Privaatrecht gevolgd aan de Universiteit Utrecht.

Norton Rose Fulbright

Met meer dan 50 kantoren en 4.000 advocaten staat Norton Rose Fulbright in de top 5 van de grootste advocatenkantoren wereldwijd. Op ons Amsterdamse kantoor werken circa 140 mensen, waaronder 55+ Advocaten, Notarissen en Fiscalisten. Wij geven advies aan toonaangevende en internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden, grotendeels op basis van het Nederlands recht.

Enerzijds ervaar je bij ons dagelijks de voordelen van het internationale netwerk en de mogelijkheden die daarbij komen kijken, anderzijds zijn de teams bij ons relatief compact samengesteld. Mede daardoor vind je bij ons een fijne werkomgeving en ervaar je het beste van twee werelden: complexe, grensoverschrijdende zaken met de sfeer en vele verantwoordelijkheden van een middelgroot kantoor.

Mogelijkheden

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij een internationaal advocatenkantoor of sta je aan het begin van je carrière? Bij ons draai je vanaf dag één mee in complexe, grensoverschrijdende zaken. Het is ons uitgangspunt om jou als Student-stagiair(e), Werkstudent of Advocaat-stagiair(e) bij ons dagelijks kantoorleven te betrekken.

Binnen ons kantoor kun je kennismaken met de volgende secties:
Banking & Finance | Corporate M&A | Employment | Energy | Financial Services | Infrastructure | IP/IT | Dispute Resolution and Litigation | Notarial Services | Tax

Kennismaken?

Naast werk gerelateerde activiteiten, denk aan jurisprudentielunches en trainingen, organiseren we ook allerlei sociale activiteiten zoals borrels, feesten, de jaarlijkse ski trip en andere events waarvoor jij ook bent uitgenodigd als je deel uitmaakt van ons kantoor!

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze tijdens een (digitaal) kopje koffie. Ben je geïnteresseerd in een Student-stage, Werkstudentschap of Startersfunctie? Neem dan contact met ons op! Voor vragen of het inplannen van een vrijblijvende kennismaking kun je contact opnemen met Kirsten Menger en/of Jill Kouwenhoven via: [email protected].

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan