Juliette den Haan 

Juliette werkt sinds 2022 als recruiter bij Houthoff. Zij is, samen met de andere recruiters, het eerste aanspreekpunt voor studenten. Het primaire doel van Recruitment is de werving en selectie van startende advocaat-stagiaires, notarissen en belastingadviseurs. Daarnaast heeft Juliette veel contact met studenten omtrent student-stages en het studerend juridisch medewerkerschap.

 

 

 

Tom Zuijderland

Tom is advocaat in de praktijkgroep Litigation & Arbitration. Hij is gespecialiseerd in Corporate & Commercial Dispute Resolution. Tom heeft zijn Bachelor Nederlands Recht en Master Ondernemingsrecht en Privaatrecht afgerond in Groningen.

Nine Vader

Nine is advocaat in de praktijkgroep Finance Regulatory. Zij houdt zich bezig met wet- en regelgeving die van belang is voor onder andere verzekeraars en bemiddelaars, beleggingsmaatschappijen, financiële dienstverleners. Verder heeft Nine haar Bachelor Rechtsgeleerdheid behaald in Groningen en een Master Financieel recht en Ondernemingsrecht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ronnie Bloemberg 

Ronnie is werkzaam als advocaat bij de praktijkgroepen Public Law, Investigations & Public Enforcement en Corporate Crime en heeft ervaring in het adviseren en procederen in zowel het civiele- als het bestuursrecht. Ronnie is gepromoveerd met als thema de ontwikkeling van het strafrechtelijk bewijsrecht.

HOUTHOFF – GOING BEYOND

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

CLIËNTEN & ZAKEN WAARVOOR WIJ VERDER GAAN WANNEER ZE ONS HET MEEST NODIG HEBBEN

Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor met een internationale focus. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken en jezelf blijven ontwikkelen. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Hierbij helpen wij jou graag.

KOM KENNISMAKEN

Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij regelmatig een Houthoff Café en meerdere keren per jaar de Houthoff Inhousedag en Houthoff College Tour. Voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses. Ten slotte is een student-stage of een studerend juridisch medewerkerschap bij uitstek de manier om onze dagelijkse praktijk te ervaren.

HEB JE VRAGEN?
NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP:

JULIETTE DEN HAAN
T +31 20 605 66 00 | [email protected]

JOSEPHINE VAN MEER
T +31 20 605 64 17 | [email protected]

LOTTE PONS
T +31 20 605 62 13 | [email protected]

ROOS REIJSENBACH DE HAAN
T +31 20 605 62 46 | [email protected]

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan