Berber Speerstra

Mijn naam is Berber Speerstra en ik ben sinds mei 2022 werkzaam bij Dommerholt Advocaten. Ik ben advocaat op het gebied van ondernemings- insolventie en huurrecht.

Ik heb zowel mijn bachelor als mijn masters (Ondernemings- en Strafrecht) in Groningen gedaan. Tijdens mijn studie ben ik zelf actief geweest bij de JFV Groningen in verschillende commissies. Door de JFV (en de Bedrijven- en Instellingendag) ben ik dan ook in contact gekomen met Dommerholt Advocaten. Vervolgens heb ik een student-stage gedaan bij Dommerholt en inmiddels ben ik hier dus, met veel plezier, als advocaat aan het werk.

Laura Brendel

Ik ben Laura Brendel, 27 jaar en ik werk nu ruim 4 jaar bij Dommerholt Advocaten. Eerst als werkstudent tijdens mijn master aan de universiteit van Utrecht en sinds september 2019 als advocaat. Daarvoor heb ik ongeveer 3 jaar als buitengriffier bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden gewerkt. Ik specialiseer mij in het huurrecht en het arbeidsrecht. Ik werk vooral voor ondernemingen en woningcorporaties. Het huurrecht en het arbeidsrecht zijn brede rechtsgebieden met een maatschappelijke invloed. Daarnaast zijn deze rechtsgebieden voortdurend in beweging. Ook heb ik dagelijks te maken met het menselijke aspect; het kan een grote impact hebben op een mensenleven. Ik vertel je er graag meer over tijdens de BID!

Robin Murk

Mijn naam is Robin Murk en ik ben werkzaam als advocaat bij Dommerholt Advocaten. Binnen Dommerholt houd ik mij dagelijks bezig met het IT-recht, het ondernemingsrecht en het algemene civiel recht. Mijn passie ligt vooral bij het IT-recht, aangezien ik zowel de bachelor IT-recht als de master IT-recht heb gedaan aan de Rijksuniversiteit Groningen. Meer willen weten welke zaken wij (bijvoorbeeld binnen het IT-recht) allemaal doen bij Dommerholt Advocaten? Kom vooral bij ons langs tijdens de JFV Bedrijven- en Instellingendag!

Anne-Jet Beens

Mijn naam is Anne-Jet Beens en ik ben werkzaam als HR-medewerker bij Dommerholt Advocaten. Deze mooie baan combineer ik met mijn studie HRM die ik volg op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om kennis met jullie te maken en daarbij meer te vertellen over de studentstages en de doorgroeimogelijkheden naar advocaat binnen Dommerholt Advocaten.

DOMMERHOLT ADVOCATEN

Dé juridische sparringpartner voor ondernemers

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen. Met onze vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen zijn we altijd dichtbij en kennen we de lokale en regionale markt.

Talentvolle rechtenstudenten krijgen de kans om voor een periode van 6 tot 8 weken kennis te maken met de praktijk. Tijdens deze periode word je als student met aandacht en veel enthousiasme begeleid door één van onze ervaren advocaten die jou zal betrekken bij zijn of haar werkzaamheden en jou de mogelijkheid geeft om alles te ontdekken. We houden rekening met jouw voorkeur in rechtsgebied zodat je dát leert en meemaakt wat voor jou belangrijk is.

UITGESPROKEN VERWACHTINGEN

Jij ondersteunt onze advocaten en helpt mee om alle activiteiten en daarbij ook het gehele kantoor naar een hoger level te brengen. Je wilt alles uit je stage periode halen en neemt je eigen creativiteit mee om hier een bijdrage aan te leveren. Zo bouwen wij samen aan een geslaagde en leerzame stageperiode.

Gedurfd, geen drempel, klantfocus en treffend & dus nuttig zijn de merkwaarden van ons kantoor en passen ook bij jou. Bij ons gaat het om meer dan alleen het werk. De sfeer bij Dommerholt is informeel, we lopen makkelijk bij elkaar binnen en hebben oog en oor voor elkaar. Deze werkwijze sluit volledig bij jou aan en dat bevordert de samenwerking.

UITGESPROKEN KANS

Wij geloven dat mensen met passie iets willen maken van hun vak én van hun leven. Dat maakt ons een bijzonder, eigenzinnig kantoor. Dat is leuk voor onze mensen, maar net zo belangrijk: het werkt ook voor onze klanten.

Bij ons leer je iedere dag. Je bent verantwoordelijk voor je eigen werk maar als het nodig is (en ook als het niet nodig is) denken je collega’s graag even met je mee. Je zal verschillende rechtszittingen en processtukken voorbereiden en uiteraard ook aanwezig zijn bij de zittingen. Daarnaast woon je gesprekken met cliënten bij en neem je deel aan de teambesprekingen. Ten slotte ben je natuurlijk welkom bij de wekelijkse kantoorborrels op donderdagmiddag en andere personeelsuitjes.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan