Brenda de Smet

Brenda mag sinds januari 2023 het Talent Team van Dentons versterken als Campus Recruiter. Zij heeft een achtergrond in Human Resources en wordt blij van het verder helpen van mensen in hun carrière. Ze kijkt er enorm naar uit nieuw talent te ontmoeten en meer te vertellen over Dentons! Schroom dus niet om haar aan te spreken en al je vragen te stellen over de mogelijkheden voor een stage.

Akkeroos Kremers

Akkeroos is (sinds 2020) advocaat op de sectie Data & Technology. Zij adviseert cliënten (waaronder platforms, app- en softwareontwikkelaars, webshops, hotels, vliegtuigmaatschappijen, retailers, banken) over het verwerken van persoonsgegevens van gebruikers, klanten en/of werknemers. Daarnaast staat Akkeroos cliënten bij in het geval van een datalek of een onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Akkeroos studeerde IT-Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft zij de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

Sanne Jeurissen

Sanne is sinds 2018 advocaat bij de sectie Energy.
Zij adviseert cliënten, waaronder energiebedrijven en banken, over energie- en milieuwetgeving, vergunningen en bestuursrechtelijke vraagstukken. Daarnaast adviseert Sanne over contracten, zoals leveringsovereenkomsten voor elektriciteit en aansluit- en transportovereenkomsten.

Sanne studeerde ondernemingsrecht en financieel recht aan de Universiteit Leiden.

.

Challengers accepted!
Als ‘s werelds grootste en snelst groeiende advocatenkantoor hebben we ruim 20.000 advocaten en professionals op meer dan 200 locaties in meer dan 80 landen. Dentons heeft geen dominant hoofdkantoor en dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit jezelf kunnen zijn, gemotiveerde collega’s, volop ontwikkelingsmogelijkheden, themacommissies waarin je je stem kunt laten horen, sportteams, borrels en jaarlijkse uitjes.

Dentons’ diversiteit
Dentons staat voor diversiteit van onze collega’s, cliënten en van de gemeenschappen waarin we werken en leven. We bieden onze cliënten talent met verschillende achtergronden, uit verschillende landen, met ervaring vanuit verschillende rechtsgebieden, waardoor we in staat zijn om in vrijwel elke plek op de wereld een geschil te kunnen oplossen. Voor onze medewerkers willen we een omgeving creëren waarin plek is voor iedereen en waar we met respect met elkaar omgaan.

Flexibiliteit
De manier waarop we werken binnen Dentons is gebaseerd op vertrouwen en flexibiliteit. Zo is er volop ruimte om je werkzaamheden op een flexibele en efficiënte manier in te richten, zowel vanuit huis als op kantoor. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze cliënten de beste service krijgen, je optimaal kunt samenwerken met collega’s en je eigen ontwikkeling kunt stimuleren. We helpen je om het beste uit jezelf te halen.

Werken bij Dentons
Wij zijn continu op zoek naar nieuw talent om ons team in Amsterdam te komen versterken. Heb je onlangs je rechtenstudie afgerond? Dan is een plek binnen onze groeiende organisatie als advocaat-stagiair, fiscalist of kandidaat-notaris wellicht iets voor jou. Maar ook voor studenten hebben we de mogelijkheid om te starten in een student-stage van 2 maanden waarin je de mogelijkheid krijgt kennis te maken met een van de vele rechtsgebieden waarbinnen wij actief zijn.

Ben jij nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen Dentons? Neem contact op met onze recruiters via [email protected] of meld je aan voor een van onze kennismakingsactiviteiten via onze website.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan