Anne Harperink

Anne is afgestudeerd aan de Sociale Academie Twente en heeft 12 jaar bij Wegener gewerkt als Hoofd PZ. Sinds 2001 is zij werkzaam als manager personeel en organisatie/recruiter bij Damsté en is als staflid medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het kantoor.

 

 

Laura Andriol

Laura heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar zij de master Privaatrecht heeft afgerond. Tijdens haar studie heeft Laura kennis gemaakt met het werkveld bij een advocatenkantoor in Groningen en was zij werkzaam als juridisch registratief medewerker bij het Kadaster. Na het behalen van haar master heeft Laura gewerkt als jurist bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. In oktober 2020 begon Laura als juridisch medewerker bij Damsté advocaten – notarissen, waarna zij vanaf maart 2011 advocaat-stagiaire is geworden. Ze is werkzaam op de sectie letselschade.

 

Niek Huijbers

Niek heeft in heeft in het najaar van 2021 de master IT-recht in Groningen afgerond. In mei 2021 is Niek bij Damsté begonnen als student-stagiair. Daarna is hij aan de slag gegaan als juridisch medewerker en in februari 2022 is Niek beëdigd tot advocaat. Niek is werkzaam op de sectie handels-en ondernemingsrecht. Het richt zich op het algemeen civiel recht en in het IT recht in het bijzonder.

Damsté advocaten – notarissen

Als het grootste kantoor van Oost-Nederland met een vestiging in Amsterdam, kies je bij Damsté voor een hooggekwalificeerd kantoor met ambitie waar je het beste uit jezelf haalt. Tegelijkertijd vind je hier een informele sfeer, jonge collega’s en veel ruimte voor gezelligheid. Zo is Damsté.

Dit is Damsté
Als je voor Damsté kiest, kies je voor ondernemerschap en vindingrijkheid. Je vindt hier een groot aantal rechtsgebieden onder één dak. De nadruk ligt op advies, maar we procederen ook, als het moet tot op het hoogste niveau. In totaal hebben we zo’n 170 medewerkers.

Beste werkgever
Onze medewerkers geven enorm hoge waarderingscijfers. De belangrijkste reden: we combineren een hoge mate van professionaliteit, bevlogenheid en vakkennis met een toegankelijke sfeer en oog voor iedere medewerker en cliënt. Dat waarderen onze collega’s.

Het beste uit jezelf halen
Bij Damsté haal je het beste uit jezelf. Je krijgt al snel je eigen dossiers, zodat je het vak goed in de vingers krijgt. Ook complexe vragen komen op je bureau terecht. Het beste uit jezelf halen betekent ook dat je de nadruk mag leggen op waar jij goed in bent. Ben je heel communicatief? Dan praat je veel met cliënten. Werk je graag op jezelf? Dan kun je bijvoorbeeld veel annoteren. Wij vragen je niet om in alles goed te zijn – we geven je de kans om te doen waar jouw talent ligt. En daar geven we je alle gereedschappen voor, ook qua opleiding. Zo kun je opleidingen volgen aan onze eigen academie. Vrijheid en zelfstandigheid, daar geloven we in.

Werken moet leuk zijn
Als je zo’n 40 uur per week op een plek doorbrengt, is het belangrijk dat je het er naar je zin hebt. Bij Damsté hechten we daarom erg aan gezelligheid en een informele sfeer. We lunchen met elkaar wanneer het kan en organiseren regelmatig kantoorborrels en bedrijfsuitjes. Daarbij geloven we erin dat werk leuk blijft wanneer je genoeg tijd hebt voor andere zaken. Opladen is belangrijk. Daarom werken we op reguliere kantooruren en is de laptop in de avond en in het weekend in principe dicht.  Altijd plaats voor talent

Heb je interesse in Damsté? Stuur dan gerust een bericht of open sollicitatie via onze website www.damste.nl/werken-bij. Voor mensen met talent is er bij Damsté altijd plaats. Je hoeft niet te wachten tot er een plek vrijkomt. Zo is Damsté.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan